Magazin

Otkrivamo – Šta žene kažu, a šta misle?

Napisao admin

Muškarci su umorni od razmišljanja o tome što žene kažu, a šta misle. U skladu s tim postoji i izreka da čak ni Bog ne može razumjeti žene. Kako onda očekivati da to učine „jadni“ muškarci? Postoji mnogo muškaraca koji se žale da oni stvarno ne mogu razumjeti svoje žene. Ovdje je jednostavan način da obradujete vaše žene. O čemu je zapravo riječ? Mi vam donosimo popis stvari s dvostrukim značenjem. Kada vaša supruga kaže nešto, ovdje je ono što stvarno trebate uraditi. Pogledajte!


Muškarac i žena (Foto: Cure.ba)

1.    Ništa se nije dogodilo. 

Vi ste u pravoj nevolji ili je nešto krenulo lošim putem, ako vaša supruga kaže ovu rečenicu. Sigurno primjetite kada je vaša žena uzrujana, i kada je pitate šta se dogodilo, a ona odgovori da se ništa nije dogodilo, to sigurno nije tako. Naime, nešto se desilo, ali ona u tom trenutku vama to ne želi ili ne može reći. Pitajte je to opet, nakon određenog vremena, nemojte samo uzeti to „ništa se nije dogodilo“ zdravo za gotovo i nastaviti dalje. Žene nisu kao muškarci i one često ne misle ono što kažu, ali iznimno bi vam bile zahvalne kada bi u takvim situacijama primjetili da je ona zbog nečega uzrujana, te da vas zanima zbog čega je to tako. Jednostavno joj u takvim situacijama treba podrška. Budite tu za nju, a nemojte se samo okrenuti i reći „ok“, na ovu njenu izjavu. 

2.    Ti si perfektan. 

Ovo znači da bi vi mogli biti perfektni, uz neke dodatne promjene koje one žele napraviti na vama. Dakle, nikada ne podcjenjujte ove riječi od strane vaše žene. Biće vam teško nositi se sa ženom, ukoliko ove riječi shvatite ozbiljno. Dakle, svaki put kada žena kaže ovu rečenicu, pripremite se na neku promjenu. 

3.    Mrzim te.

Kada žena kaže da vas mrzi, to se dešava u jeku svađe. Ono što trebate znati jeste, da vam ona ovo kaže, jer vas ustvari jako voli. 

4.    Uredu je. 

Kada se izvinite poslije svađe vašoj ženi, i ako su njene prve riječi ove, onda trebate znati da ustvari ništa nije uredu. U ovakvim situacijama vi morate da uložite još napora kako bi je utješili. Zapamtite da je najbitnija stvar da vašu ženu učinite zadovoljnom. 

5.    Ja to ne trebam. 

Muškarci, zaista trebate biti oprezni kada su u pitanju ove riječi. Kako bi joj udovoljili morate joj ispuniti svaku želju. U ovim trenucima trebate ostati sa ženom bez obzira na sve.

cure.ba

Komentari

komentara