Magazin

BIZARNO – Odlučio postati vampir, prva žrtva mu bio njegov otac!

Napisao admin

Jedan 39-godišnjak iz Bavarskog sela Althegnenberg, prošlog je mjeseca odlučio kako mu je dosta ovog života u kojem je zarobljen u ljudskom tijelu pa je donio prilično radikalnu odluku – odlučio je postati vampir.


vampir (foto:cure.ba)

Nova je odluka čovjeku poznatom kao Raimund G. donijela i nove dužnosti – prva na listi svakako je bila početi piti krv. A njegova prva žrtva bio je njegov otac Arnold. Prema pisanju portala Abendzeitung München, Raimund i njegov otac sjeli su večerati, a nakon glavnog jela, umjesto deserta, Raimund je posegnuo za nožem u ladici stola i napao oca, ponavljajući kako je vampir i kako mu treba njegova krv. 

U njihovoj borbi otac mu je uspio oteti nož iz ruku, no Raimund je dograbio drugi nož i porezao ga. Zatim je, na zaprepaštenje oca, krenuo lizati njegov porezani prst, prenosi Index. Otac je pobjegao u sobu i nazvao policiju koja je Raimunda optužila za nanošenje težih tjelesnih ozljeda, a uskoro se očekuje i odluka suda. U njegovoj sobi, policija je pronašla stotinjak horor filmova i lažne vampirske zube.

cure.ba

Komentari

komentara