Magazin

Prava istima o problemima između Seve i Milana – Srpski bogataš postao bahat, uhvaćen u preljubu?

Napisao admin

Sve što su u posljednje vrijeme srbijanski tabloidi objavili o Severini apsolutno nije istina.


Severina i Milan (Foto: Cure.ba)

Zaboga, pa ona će 15. rujna pjevati u Vršcu, Milanovu selu, i nema govora o tome da ga je ostavila, oštro je odgovorio Severinin najbolji prijatelj Edvin Softić kad su ga novinari pitali za komentar tvrdnji da je Severina uzela sina Aleksandra, svoje stvari i zauvijek rekla zbogom ocu svog djeteta.

– Ne smatram potrebnim komentirati objave koje izlaze po srbijanskom tisku, niti mi pada na pamet od života moje zvijezde raditi reality show – poručuje njezin menadžer Tomislav Petrović, prenosi zagrebački Jutarnji list, koji navodi da, dok cijela bivša Jugoslavija bruji da je ljubavi najpopularnije hrvatske pjevačice i bogatog srpskog poduzetnika došao kraj, sami Severina i Milana to osobno ili preko posrednika, već drugi dan demantiraju.

Ko je bio Milan Popović prije nego što je upoznao Severinu?

Novinari spomenutog zagrebačkog lista kontaktirali su urednike nekoliko beogradskih dnevnih listova i pitali ih zašto toliko žele rastaviti Severinu i Milana. Odgovori koje smo dobili zapravo se ne razlikuju puno. Razlog tako negativne kampanje prema Severini upravo je njezin zaručnik.

– Ko je bio Milan Popović prije nego što je upoznao Severinu? Poluanonimni bogataš koji je želio izgraditi ime u beogradskom društvu. Prije je bio pristojan i neupadljiv, a otkad je sa Severinom, potpuno se promijenio. Sada bahato nastupa, kad uđe u neki restoran, traži od gazde da izbaci ljude koji mu se ne sviđaju, a na Severininoj promociji daje si za pravo da novinarima govori kako će i o čemu pisati. Kad mu se nešto nije svidjelo, jednom je zaštitarima dao nalog da izbaci novinarke iz lokala – rekla je Dragana Tripić, urednica u magazinu Alo.

– Ma kakav medijski reket, takve spekulacije i ne iznenađuju ako dolaze od Milana Popovića. Kurir nema nikakav problem sa Severinom, dapače, i žao nam je što je u vezi s takvim čovjekom. Mi naprosto ne želimo prešućivati sve što Milan radi po Beogradu kad nema Severine. Kakav je to čovjek koji se provodi za pravoslavnu Novu godinu dok mu trudna žena leži u bolnici? Nedavno smo ga ulovili u preljubu s glumicom Marijom Karan, fotografirali ih kako se nježno grle i večeraju uz svijeće neposredno prije nego što je Severina rodila. Kad je čuo da ćemo to objaviti, prvo nam je nudio novac i želio zaustaviti objavu, a kad smo ga odbili, poručio nam je ‘da jedemo govna i da će nas sve pobiti’, što smo prijavili policiji – okrio  je urednik Kurira Dalibor Katić.

Novinari lista Press ispričali su, pak, kako Milan ima veliku potrebu da sve kontrolira i bude taj od kojega će svi tražiti dozvolu da se bave Severinom.

– Takav je postao i prema njezinim suradnicima, kojima je počeo zapovijedati kako da rade i svima se petljati u posao. Ona je to u početku tolerirala, ali sada je izgubila živce i ništa ne čudi da se njih dvoje stalno svađaju. Ona se u njega zaljubila, ali shvatila je da je ona njemu zapravo trofej. Uostalom, Severina ima dovoljno novca koji sama zarađuje i njegovi ju milijuni ne mogu impresionirati.

Puno toga već mu je oprostila, ali nije zaboravila. Ako Milan uskoro ne promijeni svoje ponašanje prema Severini, njezinim prijateljima i suradnicima, kao i način na koji se ponaša u javnosti, njihovoj bi vezi stvarno doći kraj. Često se zbog toga posvađaju, čak i na javnome mjestu – rekli su novinari iz Beograda.

A zanimljiv tekst donosi spomenuti tabloid Alo:

– Popularna hrvatska pjevačica Severina Vučković i njen nevjenčani suprug Milan Popović nisu se proteklih dana oglašavali povodom napisa u medijima da je njihovoj ljubavi došao kraj i da je Seve napustila oca svog petomjesečnog sina Aleksandra, ali da ne provode vrijeme zajedno – u to smo se uvjerili i bez riječi! Naime, naš fotograf uslikao je kralja bakra kako sjedi u svom lokalu u Njegoševoj ulici i uživa u lijepom vremenu, i to bez svoje supruge i sina. Gdje su oni bili u trenutku kada je Popović došao na ručak, ne znamo, ali je moguće naslutiti da se i dalje nalaze na odmoru na koji je ona otišla nakon što su se, kako se šuška, posvađali. Ono što je sigurno je da Milanu tog dana Seve nije spremala obrok. Partner hrvatske pjevačice je oko podneva došao u lokal i odmah tražio jelo od svojih zaposlenih, a uz hranu je čitao novine.

Osmjeh mu nije silazio sa lica i veselo je pričao sa konobarima, menadžerom, redovnim gostima svog lokala i svima koji su se u tom trenutku našli pored njega. Njegovo raspoloženje djelovalo je kao da Popović nema nijednu brigu u životu. S obzirom na to da nikada nije želio da za medije priča o tome kako mu je u vezi sa jednom od najpoželjnijih dama u regionu, pretpostavljamo da će i sada ostati dosljedan svojim principima. Šta god da odluči, pametno razmišlja – nikako praznog stomaka! – piše Alo!

doznajemo

Komentari

komentara