Magazin

PETA ponovo protiv svjetskih zvijezda – Rihanna i Lady Gaga su "frikovi"

Napisao admin

PETA se još jednom obrušila na celebove koji nose odjevne predmete od krzna ili kože, a ovaj put na meti su im se našle Lady Gaga i Rihanna.


Lady Gaga (Foto: Cure.ba)

Nakon što su se pjevačice u nekoliko navrata pojavile u raznim “životinjskim kombinacijama” borci za prava životinja odlučili su ih prozvati “frikovima”.

Rihanna je kritizirana nakon što se u četvrtak navečer u Londonu pojavila u čizmama od zmijske kože: “Rihanna možda ne zna da se zmijama koje se ubijaju zbog obuće često koža skida na živo. Naravno, zbog toga ne može plakati kod Opre. Nositi njihovu kožu jednostavno je jezivo i zastrašujuće. Ona i Lady Gaga kao da žele biti frikovi, umjesto da im je bitno da su poznate zbog svojih talenata. Zapitate se jesu li uopće svjesne da im se ljudi smiju”, izjavio je PETA-in glasnogovornik, prenosi Huffington Post.

KAko prenosi Index, Lady Gaga nekoć je bila u dobrim odnosima s PETA-om, u showu Ellen DeGeneres 2009. godine izjavila je da mrzi krzno i ne nosi ga, ali prošlog mjeseca zaratila je s borcima za prava životinja nakon što se u nekoliko navrata u javnosti pojavila noseći upravo krzno.

cure.ba

Komentari

komentara