Magazin

Ljubiteljica životinja – "Nijedan kunić ne smije trpjeti zbog ljepote" (FOTO)

Napisao admin

Nakon ulaska u Celebrity Big Brother kuću početkom godine, Jessica Jane Clement (27) postala je miljenica javnosti.


Ljubiteljica životinja razgolitila se u ime najpoznatije svjetske udruge za zaštitu životinja PETA-e kako bi prosvjedovala protiv testiranja na životinjama. Na jednoj od fotografija voditeljica, model i glumica pozirala je potpuno gola, a na njoj leži zečica Sammy, piše 24sata.

– Nijedan kunić ne smije trpjeti zbog ljepote – stoji na plakatu.

Novom kampanjom pokušava se apelirati na Europsku komisiju da ne odustane od namjere da do 2013. godine u potpunosti eliminiraju eksperimente na životinjama za kozmetiku koja se prodaje u Europskoj uniji.

Plakati su dio PETA-ine kmapanje kojima pozivaju Europsku komisiju da ne popusti pred pritiscima kozmetičke industrije te odgodi ili odustane od namjere.

– Testiranje na životinjama je nepotrebno, mnoge kozmetičke tvrtke to ne rade. Nijedna kompanija neće profitirati od toga, ovom kampanjom želimo pokazati ljudima koliko je važna ta zabrana – rekla je Jessica koja se pridružila zvijezdama poput Paula McCartneyja, Rickyja Gervaisa, Pamele Anderson i brojnih drugih koji žele da Europska komisija ukine testiranje na životinjama.

cure.ba

Komentari

komentara