Magazin

Zabavna strana posla – Ko je prema horoskopu najbolji zaposlenik?

Napisao admin

Da li ste nekada čuli za oglas za posao u kome se traže radnici određenog horoskopskog znaka? Koji znak najbolje obavlja posao?


Horoskop (Foto: Cure.ba)

Pa ko je najvrijedniji, a ko najveći zabušant među horoskopskim znakovima.
 
Jarac
 
Jarčevi su najproduktivniji u okruženju punom izazova. Izuzetno su marljivi, obožavaju multitasking, a uspjeh u karijeri im je važniji od dobrih kolegijalnih odnosa. Brzo gube volju za radom ukoliko shvate da su nedovoljno plaćeni.
 
Vodolija
 
Vodolije vole da rješavaju različite zadatke i mogu da budu izuzetno predane poslu. Najveća mana im je što im sve brzo dosadi. Lako sklapaju prijateljstva i vrlo su odani što ih čini idealnim kolegama.
 
Ribe
 
Ribe odlikuju lojalnost i marljivost. U potpunosti su posvećene poslu i kompaniji, osim ako ga nimalo ne vole. U tom slučaju provodiće vrijeme maštajući o boljem životu i biće svuda osim na svom radnom mjestu.
 
Ovan
 
Ovnovi su izuzetno ambiciozni. Ukoliko su uskraćeni za nezavisnost i odgovornost u radu osjećati će se poraženo i nezadovoljno. Stvoreni su da budu vođe.
 
Bikovi
 
Bikovi su vrijedni u poslu. Metodični su, postojani, fokusirani. Nemaju problem kao Vodolije u smislu da su im neophodne stalne promjene. Naprotiv, promjenljivo okruženje ih stresira. Jedina stvar koja ih spriječava da postanu idealni zaposleni je njihova tvrdoglavost.
 
Blizanci
 
Ovaj znak odlikuju odlične komunikacione vještine. Bez problema mogu da obavljaju više poslova odjednom. Nasuprot Bikovima vječito su u potrazi za novim izazovima. Vole da budu okruženi što većim brojem ljudi.
 
Rak
 
Rakovu si takvi da će se prije “poturiti” da pomognu svima nego da recimo sami dobiju povišicu ili unaprijeđenje. Izuzetno su temperamentni, vole rizik, oko njih je haos iako vječito žude za stabilnošću.
 
Lav
 
Arogantan i dominantan, ambiciozan. Tačno zna šta hoće. Najveća mana mu je prepotentnost kojom može da odbije svoje saradnike. Teži najvišim pozicijama – volio bi da bude mentor, lider. Najbolje u vezi Lavova je to što u stresnim situacijama ostaju hladne glave.
 
Djevice
 
Djevice su strahovito pedantne. Analitičnost ih čini viskoko produktivnim. Iako su vječito one te koje se žale na prirodu i količinu posla, ostaće najduže na radnom mjestu i rado će se prihvatiti svakog zadatka, prenosi Smedia.
 
Vaga
 
Vage su zahvaljujući svojoj šarmantnosti obično najomiljenije među kolegama. Traže pravičnost na radnom mjestu. Odlični su menadžeri. Rade polako ali temeljno.
 
Škorpije
 
U globalu Škorpije su pouzdane ali će se buniti ukoliko im nešto ne odgovara. Vole odgovornost. Ukoliko osjete da su nedovoljno poštovane reagovaće burno. Njihova koncentrisanost i fokusiranost su vrjedni divljenja.
 
Strijelac
 
Sa Strijelcima je zabavno raditi. Zrače entuzijazmom i samopouzdanjem, ali se lako precijenjuju preuzimajući na sebe previše odgovornosti. U tim slučajevima ostavljaju posao nedovršenim ne mareći previše, što poslodavce može da izludi.

cure.ba

Komentari

komentara