Magazin

Na rubu – Kristen Stewart živi na čipsu, energetskim pićima i cigaretama

Napisao admin


Kristen Stewart (Foto: Cure.ba)

Nakon preljubničke afere sa redateljem Rupertom Sandersom glumica Kristen Stewart izbjegava pojavljivanje u javnosti. Nakon što je objavljena vijest da je prevarila svog dečka Roberta Pattisona, Kristen je molila da joj se greška oprosti. No, ljuti fanovi Pattisona nemaju razumijevanja niti oprosta za glumicu, zbog čega se on potpuno povukla iz javnosti.
Kako su za američke medije izjavili njeni prijatelji, Kristen se samokažnjava. Dane provodi zatvorena u svom domu, ne jede ništa osim čipsa, pije energetske napitke i puši cigarete.
Kristenina prijateljica dodala je da je ona pala u depresiju, te da izgleda veoma neuredno i zapušteno. Osim toga, glumica je navodno i veoma smršala zbog čega prijatelji i porodica strahuju za njeno zdravlje. “Samokažnjava se jer je povrijedila Roberta. Nije spremna izaći u javnost i ogorčena je na fanove jer je vrijeđaju i prijete joj smrću na društvenim mrežama. Prema njenom mišljenju Sanders se izvukao, a nju svi napadaju jer je žena.”, izjavila je prijateljica glumice.

cure.ba

Komentari

komentara