Magazin

Mladi pjevač – Emir Đulovć zbog posta otkazao sve nastupe

Napisao admin

Možda ću se pojaviti na jednom humanitarnom koncertu, ali komercijalno do sredine avgusta ništa ne radim -rekao je mladi pjevač Đulović..


Emir Đulović (foto:Express Magazin)

Za razliku od većine svojih kolega koji nastupaju i tokom mjeseca ramazana, Emir Đulović je, kao i svake godine, odlučio da prolongira sva gostovanja. Ovaj mladi pjevač godinama ne nastupa nigdje za vrijeme mjeseca posta iako je i ovog ljeta imao brojne pozive, prenosi Express Magazin.

– U ovom periodu sam se u potpunosti posvetim mjesecu posta. Uživam u ramazanu zajedno sa svojom porodicom i rodbinom. Imao sam zaista dosta poziva za nastupe ali sam sve odgodio. Možda ću se pojaviti na jednom humanitarnom koncertu, ali komercijalno do sredine avgusta ništa ne radim – priča nam mladi pjevač.

Osim što se posvetio postu, Đulović bira i nove pjesme i tako polako priprema svoj CD.

– U protekla dva mjeseca imao sam toliko posla da nisam stigao ući u studio. Još nisam počeo sa snimanjem novih pjesama, ali ću poslije ramazana u studiju “Hazard” kod Mirze Hadžiahmetovića početi sa snimanjem. Imam 20-tak pjesama koje sam stavio u uži krug i od kojih ću izabrati deset s kojima ću se predstaviti svojoj publici. Imam dosta poziva svojih fanova koji me pitaju kada će album. Ja uvijek radim polako, studijozno, pazim na svaku sitnicu pa zbog toga nigdje ne žurim. Publika mi je uvijek bila na prvom mjestu i zbog njih se svakoj novoj pjesmi maksimalno posvetim baš kao da mi je prva. Mislim da će ovaj album biti puno drugačiji od ranijih. Istina, ispred mene je težak zadatak jer trebam sada imati bolju pjesmu od “Igraj Hano” koja je postala veliki hit – priča nam Đulović.

S obzirom na to da rijetko nastupa u bh. diskotekama, pitali smo Emira hoće li poslije bajramskih praznika bosanska publika imati priliku negdje da prisustvuje njegovom gostovanju.

– Kao što je poznato, moj menadžer je Nesko Bronja koji živi i radi u Švicarskoj. Baš tamo kao i u Njemačkoj, Francuskoj, Austriji… imam najviše poziva za nastupe. Vjerujte, kada bih prihvatio svaku ponudu za gostovanje da bi moj radni kalendar bio već ispunjen do januara iduće godine. Bit će svakako nastupa i u nekoliko bh. gradova – dodaje Emir Đulović.

cure.ba

Komentari

komentara