Magazin

TEODORA DŽEHVEROVIĆ ZBOG TEŠKOG ZDRAVSTVENOG STANJA OTKAZALA NASTUPE: Evo šta je zapravo istina

Napisao H. H.

Iako je, po objavi albuma prvijenca, zakazala nastupe po klubovima, Teodora Džehverović se, noć nakon promocije projekta ‘Borbena’, oglasila na društvenim mrežama i otkazala svoje prvo sljedeće pojavljivanje pred publikom uz obrazloženje da je u ‘teškom zdravstvenom stanju’.

Pjevačica nije precizirala tačno o čemu se radi, ali je izvor blizak nekadašnjoj učesnici ‘Zadruge’ otkrio šta je zapravo posrijedi.

– Tea je dan nakon promocije osjetila jak bol u grudima i odmah pozvala ljekara, koji joj je rekao da dođe na kliniku da je pregleda. Pošto joj je ljekar opipao dojke i uradio ultrazvuk, uslijedio je šok. Rekao je da će morati da joj izvade jedan implant i zamijeni ga drugim. Tu je nastala drama – počeo je priču izvor za “Svet“, dodajući da je Džehverovićeva veoma teško podnijela pucanje silikona u grudima.

– Teodora je počela da plače i bijesni jer je znala koliko traje oporavak od operacije i sada kroz sve mora još jednom da prođe a ima zakazane nastupe. Pozvala je svoju menadžerku jer nije znala šta da radi. Ova je odmah došla u bolnicu i tu su se dogovorile da otkažu nastupe. Operacija je prošla dobro, ali Teodora mora da miruje bar dvije sedmice. Riješila je da se ne oglašava u medijima kako majka Goca ne bi saznala i bez razloga se brinula jer je sada sve u najboljem redu – zaključio je izvor za spomenuti nedjeljnik.

Komentari

komentara