Magazin

Najmlađa britanska majka – Rodila dijete u dvanaestoj i kaže "to je najbolja stvar koju je uradila"

Napisao admin

Najmlađa britanska majka tvrdi da je to što je zatrudnila u dvanaestoj godini tokom seksa za jednu noć najpametnija stvar koju je ikad uradila, zato što sad ima dobru liniju i može da izlazi sa svojim prijateljima.


majka i djeca (foto:cure.ba)

Amy Crowhurst zatrudnila je 2002., kada je imala samo 12 godina poslije seksa sa 15-godišnjim dječkom koga je jedva poznavala.

 

Sa 13 je rodila sina Alfieja i napustila školu da bi se brinula o njemu. Tada je rekla: “Znam da sam bila glupa, ali me to ne opterećuje. Naravno da želim da se to nije desilo, ali sada je prekasno.”

 

U 16-oj godini se odselila od kuće i dobila kćerku Destiny. Nije ostala u kontaktu ni sa jednim od očeva svoje djece, koju je podizala kao samohrana majka.

 

Iako je imala i teških momenata dok je odrastala i gajila djecu istovremeno, Amy danas tvrdi da je to što je dobila djecu tako rano “najpametnija stvar koju je ikad uradila”.

 

“Kada vidim djevojke sa kojima sam išla u školu i koje sada imaju bebe, tako mi je drago što sam to prošla na ovaj način. One će biti kući i budiće se noću narednih deset godina. Plus, one su debele, a ja imam odličnu liniju! Nedostajala mi je škola, ali mogu to da nadoknadim – i cijeniću je više!” zaključuje ova mlada žena, koja je poznata kao najmlađa britanska majka u istoriji.

cure.ba

Komentari

komentara