Magazin

Astro kutak – HOROSKOP ZA MJESEC JULI

Napisao admin

Saznajte kakve vas novosti očekuju u poljima: posao, ljubav, zdravlje u mjesecu julu.


Horoskop

OVAN

Posao: Ukoliko ste u ovom periodu planirali godišnji odmor, odabrali ste pravi momenat. Ako ste već primorani da radite, imaćete više zadovoljstva, pa i nekog vida opuštanja na radnom mestu. Već od početka jula, vraća vam se energija.

Ljubav: U prvoj polovini jula više ćete biti zainteresovani za prolazne veze, zabave i društva radi. Ako u istoj vezi budete i u drugoj polovini meseca, vaša ljubav ima tendenciju trajnosti. Neko vama blizak, ponovo će pokušati da vas spoji sa osobom iz prošlosti. Već za ovakva dešavanja vam je naklonjena druga polovina jula. U istom periodu će te se dvoumiti između dva partnera. S tim da je neko od vas još uvek zauzet. Interesantne će biti i ljubavi na putovanjima. Imajte više razumevanja za bračnog partnera, izbegavajte sukobe i vratićete stari sjaj.

Zdravlje: Koristite adekvatnu zaštitu na suncu i dobro će te se osećati.

BIK

Posao: Očekuju vas lepe promene. Možete dobiti premeštaj na bolje radno mesto, promeniti firmu, dobiti povećanje ličnih primanja, kao i dobiti posao, ako ste nezaposleni. Finansijska situacija vam je sve bolja i bolja. Angažujte se.

Ljubav: Juli vam omogućava izvanredne mogućnosti za ostvarenje na ljubavnom planu, ukoliko ste usamljeni. Odlazak na godišnji odmor, put, donosi jednu prelepu romansu, koja će vam vratiti osmeh na lice. Poznanstvo preko društvenih mreža prelazi u ljubavnu priču, ali je izvesno i poznanstvo sa neobičnom osobom preko bliskog prijatelja. Jedan Blizanac od vas neće lako odustati. A već druga polovina meseca, donosi ponovno zbližavanje sa partnerom iz prošlosti. Neko se vraća u vaš život. Prevazilazite bolnu temu u bračnim odnosima.

Zdravlje: Osetljivost na viruse. Prehlada, sinusi….

BLIZANCi

Posao: Postepeno se vraćate u staru formu. Zainteresovaće vas i neki novi početak, i to kroz poslovne partnerske odnose, ali ovaj put iz ličnog zadovoljstva. To je posao u kome se najbolje snalazite. Daje vam se druga šansa.

Ljubav: U vašem sazvežđu i tokom jula, boraviće Venera. S tim da je sada krenula direktno i otvara vam vrata za nešto novo. Ali i u braku i dugoj vezi, situacija će biti sigurno bolja, jer su prevaziđeni problemi koji su vas mučili u prethodnom mesecu. Početkom jula većina vas će biti u situaciji, gde neće znati za kog partnera da se opredeli. Najradije biste zadržali oba partnera. Biće i tajnih ljubavi. Zatim ljubav sa dosta mlađim partnerom, kao i starijim. Stariji partner donosi stabilnost u vaš život. Lepa dešavanja u domu, poboljšavaju odnose među bračnim partnerima.

Zdravlje: Vitalnost. Prati vas jaka i pozitivna energija.

RAK

Posao: Juli će obeležiti važni dogovori, koje ćete realizovati u skorijoj budućnosti. Prijatelji će imati značajnu ulogu u rešavanju vaših poslovnih problema, kao i pri dobijanju posla, prelaska na drugo, bolje radno mesto.

Ljubav: Početak jula donosi ljubav na putu, ali i u komšiluku. Partner je entuzijasta, izražene životne radosti, realan i uspešan. To je ljubav na daljinu ili veza mora biti tajna. Ljubav koju ste započete prethodnog meseca, a partnera ste upoznali preko brata, komšije, rođaka… početkom jula, postaje vam mnogo interesantnija. Biće i prolaznih avantura, ali lepih na svoj način. Već u drugoj polovini jula, dolazite u kontakt sa bivšim partnerom. S tim da sada obostrano priznajete greške, koje su vas dovele do razdvajanja. Više vremena provodićete sa bračnim partnerom.

Zdravlje: Lako biste mogli zaraditi sunčanicu. Oprez.

LAV

Posao: Stižu vam izvanredni rezultati, po osnovu prethodnog zalaganja na radnom mestu. Veće mogućnosti zarade i poboljšanja finansijske situacije. Posao preko prijatelja. U drugoj polovini meseca, ne donosite bitne odluke, zaključke.

Ljubav: Juli je mesec izlazaka, provoda, druženja, novih veza, ali i putovanja. Više vremena provodićete sa prijateljima, a preko njih će se ostvariti najinteresantnija ljubavna dešavanja. Kako neko prelepo prijateljstvo prelazi u ljubav, tako ćete i preko prijatelja upoznati osobu kakvu ste oduvek priželjkivali. Sasvim su moguće i duple veze. Bićete neverovatno interesantni i privlačni suprotnom polu. Pa sada birajte, između mlađeg, neobičnog partnera, intelektualca, ali i nekoga ko se bavi modom ili lepotom bilo koje vrste. Razgovor otopljava brak.

Zdravlje: Optimizam, dobro raspoloženje i vitalnost.

DJEVICA

Posao: Dobro ste podržani po pitanju karijere, koja je u fazi uspona i većih ostvarenja. Ipak, tokom jula idite na proveren način i ništa bitno ne menjajte. Pozicija vašeg vladara upozorava da bi lako mogli doneti pogrešnu odluku, napraviti propust.

Ljubav: Svoje utiske, želje i doživljaje, tokom jula bi trebali da preispitate, ali da ne donosite konačne odluke. Unutrašnji glas vam govori da niste zadovoljni dugom vezom ili bračnim partnerom. To je jedna prolazna faza, gde bi trebali da budete iskreniji sami prema sebi, čime ste i vi doprineli takvim dešavanjima. Bolje bi vam bilo da se menjate i imate više razumevanja, mogli bi napraviti veliku grešku ako odlučite da se raziđete sa partnerom. Ukoliko ste slobodni, juli je mesec u kome ćete upoznati partnera koji će vaš život preokrenuti na bolje.

Zdravlje: Nestrpljenje je to koje bi moglo da vas muči. Okrenite se ka sportu.

VAGA

Posao:Juli vam donosi obilje energije. Bićete više nego uobičajeno u pokretu, radeći raznorazne stvari, koje će vam donositi zadovoljstvo, ali i zaradu kroz to. Neočekivano i brzo napredovanje, promene zbog kojih ćete biti presrećni.

Ljubav: Odlazak na put, godišnji odmor donosi poznanstvo sa osobom ekscentričnog ponašanja i ukusa. Ova ljubavna priča, na vas će delovati kao pravo buđenje i doneti kompletan oporavak, ukoliko ste doživeli emotivno razočarenje u prethodnom periodu. Ljubav koja bi mogla da potraje, upoznajete preko bliskih osoba. S tim da je partner svestan svojih kvaliteta, ali nije uobražen. U drugoj polovini meseca, zaigraće vam srce pri susretu sa osobom koja vam je inače delovala nedostižno. Izbegavajte dublje sukobe sa bračnim partnerom.

Zdravlje: Osetljiva će vam biti koža, ali i mokraćna bešika.

ŠKORPIJA

Posao: Druga polovina jula, za vas će biti vrlo uspešna i značajna. Na lakši način će te ostvariti svoje namere, na kojima ste radili već duži period. Sigurno je da ćete imati potpunu podršku svog šefa, ali i jedne muške osobe. Dobitak zaposlenja.

Ljubav: Sve ono što ima prizvuk tajne, nepoznatog, neotkrivenog i novog, za vas će biti izazov, na ljubavnom planu. Nove ljubavi kreću sa potpunim neznancem, osobama koje na vas deluju kao tajna koja hoda. Tu će biti i ljubavi sa osobama koje dolaze iz velike daljine, pa i sa pomorcima. A najznačajnija će biti ljubav sa osobom sa kojom radite i to u drugoj polovini jula. Vraća se i stara ljubav u vaš život. Ukoliko je ljubomora ili sumnja bila razlog vašeg rastanka, velike su mogućnosti da dođe do pomirenja. Zadovoljstvo u braku.

Zdravlje: Optimizam i jak osećaj zadovoljstva, pratiće vas tokom jula.

STRIJELAC

Posao: Bićete više nego zadovoljni sobom. Šta god da radite i čemu da se posvetite, uspećete da dođete do dobre zarade. Putovanja takođe donose dobitak i to kroz razonodu. U drugoj polovini jula ne donosite bitne odluke za buduća vremena.

Ljubav: Već početkom jula očekujte dobre promene na ljubavnom planu. Na javnom mestu ili nekom većem skupu, pa i na putu, ostvarićete se sa osobom koja će znati da vas usreći. Biće i ljubavi na prvi pogled, sa mlađim partnerom, kao i sa osobom koja će na sebe skrenuti pažnju pogledom, prelepih očiju. Ukoliko ste u vezi, biće rastanaka, ali još bržih pomirenja. S tim da u sukobu sa partnerom izbegavate nekontrolisane ljutnje, pune besa. Tada bi došlo do definitivnog razdvajanja. Ovo je vreme kada možete do savršenstva da popravite odnose u braku.

Zdravlje: Ako zakačite prehladu, neophodno je da je odležite do kraja. I naravno, posetite lekara.

JARAC

Posao: Zablistaćete tokom jula. Imaćete priliku da se angažujete na poslovima koje volite i želite da radite, kao i da dođete do željenog premeštaja ili dobitka zaposlenja. Vraća vam se optimizam, puni ste energije, osećate da vas prati sreća.

Ljubav: Sve ono što će za vas biti značajno na ljubavnom planu, dešavaće se na radnom mestu ili dok budete obavljali svakodnevne najobičnije aktivnosti, pa i pri poseti lekaru. Neverovatno lep početak vas očekuje sa partnerom koji najverovatnije dolazi iz daljine, često putuje… Njegov optimizam i lakoća sa kojom prilazi svim životnim dešavanjima, je ono što će vas privući. Osetićete neverovatnu snagu u njemu. Interesantne će biti i neobavezne veze, najverovatnije sa mlađom osobom. Preko prijatelja ćete dobiti informacije o bivšem partneru. Ima još nade za vas.

Zdravlje: Dobro zdravlje i brz oporavak, ukoliko je bilo nekih problema.

VODOLIJA

Posao: U neverovatnom ste zaletu. Na samom početku meseca, imaćete dokaz da je moguće sve ono što ste osmislili, želeli, planirali. U prvoj polovini meseca imaćete podršku ženskih osoba, da bi kasnije pridobili i podršku svog šefa.

Ljubav: Šta reći sa Venerom koja je krenula direktno, a tu je i Jupiter, u vašem astrološkom polju ljubavi. Biće ljubavi i na pretek, dvoumljenja između dva podjednako draga partnera, zatim ljubav na putu i sa uspešnom osobom. Sve ono bitno što će vam se dešavati, je na mestima za zabavu, rekreaciju, kao i na nečijem slavlju ili putu. Na ovakav divan uticaj čekaćemo još mnogo vremena da se ponovi. Zato budite otvoreni za ljubav, druženja i izlaske, pokrenućete ljubavnu priču kakvu niste mogli ni da sanjate. Pratite planove bračnog partnera, bićete zadovoljni.

Zdravlje: Prijaće vam boravak na suncu, samo ne preterujte.

RIBE

Posao: U prvoj polovini meseca bi vam prijao odmor, da bi potom ušli u fazu bitnih rešavanja po pitanju karijere. S tim da se prvo dogovorite sami sa sobom šta želite, pa tek onda krenete u realizaciju. Ako krenete na dve strane, nigde nećete stići.

Ljubav: Početak meseca donosi neplaniran susret sa osobom, koja vam je davna neostvarena želja. Do susreta dolazi na starom mestu ili u starom društvu. Takođe vas očekuju poznanstva sa poznatim, uticajnim i uspešnim osobama. A sve to na mestima za zabavu. Dešavanja uglavnom kreću danju, da bi se nastavila i tokom noći. Ovo je jedan od uspešnijih perioda za ljubavna ostvarenja. A već u drugoj polovini jula, biće zastupljena vraćanja starih ljubavi, pomirenja. U braku nestaje napetost, koja se osećala već duži period. Vraća se mir u porodicu.

Zdravlje: Reakcija na sunce, odraziće vam se na kožu.

cure.ba

Komentari

komentara