Magazin

Majka četvorki – Doktori joj govorili da ne može da ima djecu

Napisao admin

Majka kojoj su doktori rekli da nikad neće moći da ima djecu proslavila krštenje svojih kćerki četvorki, poslije trudnoće koja se dešava u jednom u 25 miliona.


Ilustracija ( Foto: Cure.ba )

Kada je imala petnaest godina, doktori su rekli Šarlin Medikot da nikad neće moći da ima djece pošto su joj dijagnostifikovali policistične jajnike.

Njeno stanje je ograničavalo ovulaciju, i kako su joj doktori rekli, dramatično joj smanjivali šanse da zatrudni, svodeći ih gotovo na nulu.

 Ali ova dvadesetogodišnjakinja je sasvim neočekivano zatrudnjela, na potpuno prirodan način i to – sa dva para bliznakinja istovremeno.

Takva trudnoća je vrlo rijetka i potencijalno veoma opasna, i kada je trudnoća otkrivena doktori su joj predlagali da abortira sa jednim parom bliznakinja, da bi povećala šanse za preživljavanje za druge dvije devojčice.

 Šarlin je ipak rješila da rizikuje, i nedavno su ona i njen muž krstili svoje četiri zdrave šestomjesečne djevojčice, za koje njihova ponosna mama kaže da joj ne prave puno problema i da se vrlo lijepo ponašaju

cure.ba

Komentari

komentara