Magazin

Slobodne dane zgodna pjevačica iskoristila – Pokazala svoje zgodno tijelo i okupala se na Adi

Napisao admin

Ako je neko od posjetilaca Ade Ciganlije pomislio da tropske vreline u Beogradu ne mogu biti veće od trenutnih, shvatio je da se prevario, jer je onog trenutka kada je Radmila Manojlović kročila na popularno kupalište temperatura skočila za bar deset stepeni!


Radmila Manolnović (foto:Alo.rs)

Tome je doprinjelo Radino zgodno tijelo, koje je ona prikazala pred ostalim kupačima, pokazavši još jednom da ne boluje od kompleksa velike zvezde koja se ne kupa sa takozvanim običnim svijetom.

Čim se smjestila na plaži, Manojlovićeva je otišla u vodu, gde je pokazala da sa razlogom važi za jednu od najpoželjnijih pjevačica na estradi. Mamila je uzdahe svih kupača, a nekoliko momaka posmatralo ju je dok se brćkala. Mladići nisu trepnuli dok nisu odgledali cijeli „film“! Mnogi su komentarisali da ne mogu da vjeruju da je Rada tako dobro građena, i to bez trunke silikona, dok su drugi krišom vadili svoje fotoaparate kako bi uslikali pjevačicu „Granda“.

Nakon što se okupala i osunčala, Radmila je otišla pod tuš, gde je, sudeći po izrazu lica, imala veliki problem da se pokvasi. Uz malo muke zbog ledene vode, Manojlovićeva je prvo pokvasila guzu, što se takođe svidjelo muškarcima koji su se u tom trenutku našli pored nje. Okretala se Rada naprijed, nazad, sa strane, od pozadi i nakon nekoliko minuta otišla kući.

Slike najbolje govore. Raj za oči, nema šta!

 

 

 

cure.ba

Komentari

komentara