Magazin

MUŠKI BEZOBRAZLUK – Bikini nije za žene starije od 39

Napisao admin

Britanski “Telegraph” objavio je rezultate ankete koja je pokazala da čak sedam od deset pripadnika muške populacije u toj državi smatra da dame starije od 39 godina ne bi trebalo da nose bikini
A ne smeta im razgolićena Pamela…


Pamela Anderson ( Foto: Cure.ba )

Međutim, rezultati ankete sprovedene među damama starijim od pedeset godina bili su nešto drugačiji – čak 60 oposto njih smatra da nikad nije prekasno za bikini. S druge strane, tek 16,8 posto priznalo je da bi kupilo bikini, a 13,2 posto kao najveći problem je navelo isprobavanje u kabinama prodavnica.

Svega 9,8 posto starijih dama imalo bi hrabrosti da priča sa mladim prodavcima o kupovini minijaturnog odevnog artikla, dok 42,7 procenata žena tvrdi da su modeli u trenutnoj ponudi ipak preslobodni i da im ne stoje dobro.

– Činjenica je da se žensko tijelo mjenja sa godinama, ali isto tako, vremenom svi naučimo da odaberemo ono što nam stoji. S obzirom na to koliko različitih modela danas postoji u prodaji, mislim da godine ne predstavljaju prepreku kada je bikini u pitanju. Svaka dama može da odabere pravi kupaći kostim za sebe – izjavila je povodom rezultata ankete Mari Bejlij, koja je nekada bila model za bikinije.

 

cure.ba

Komentari

komentara