Magazin

Danas joj se lice raspada od operacija – Nekad najtraženiji model

Napisao admin

Meksička manekenka tri puta je bila na naslovnici Voguea i 1993. osvojila je titulu Supermodela svijeta.


Carmen Campuzano (foto:cure.ba)

Drogiranje i pretjerivanje u alkoholu život i karijeru Carmen Campuzano (41) odveli su u krivom smjeru. Dok je bila drogirana uspjela je prerezati prst, slomiti ruku do te mjere da su joj hirurzi morali sastavljati kost iz okrhnutih komadića, izletjela je na pločnik dok je bilo crveno pa ju je udario taksi…

Cameron je bila u klinici za odvikavanje, ali i na psihijatrijskom odjelu bolnice nakon što se pokušala ubiti. Nekoliko se puta predozirala kokainom i drugim drogama pa je morala hitno biti prevezena u bolnicu. Zbog svega toga izgubila je starateljstvo nad djecom, kćerima Camilom i Danielom.

Operacija za operacijom

Uz sve to Carmen je voljela plastične operacije. Nos je operisala nekoliko puta i svaki put je obećala liječniku da neće ‘šmrkati’ kokain dok joj nos ne zacijeli, no obećanje ni jednom nije održala. Meksički glumac Andreas Garcia, jedan od mnogih s kojima je Carmen bila u vezi, za medije je otvoreno rekao da je hodao s kokainskom ovisnicom kojoj nos nakon operacije nije zacijelio jer je previše ‘šmrkala’.

Rezultat svega toga je što joj nos trenutno izgleda kao da će svaki čas otpasti s lica.

‘Ja nisam zavisnica, krivi su hirurzi’

Cameron pak tvrdi da joj nos ne izgleda tako zbog konstantne konzumacije kokaina, već zbog nestručnostihirurga. Strani mediji čak pišu da joj se nos raspada jer je jednom prilikom stala u svinjski izmet u kojem je bila bakterija koja jede meso kojom se manekenka naknadno zarazila.

Carmen ne želi odustati, želi svijetu pokazati da je i dalje ona seksi žena za koju su se dizajneri ‘trgali’ ne bi li nosila njihove kolekcije. Zbog toga planira otići na još jednu operaciju. Ovaj put operirat će ključne kosti.

– Želim biti dobra u svakom pogledu, uživati u životu, ostaviti loše društvo i zadržati prijatelje kojima je zaista stalo do mene – kaže Carmen.

cure.ba

Komentari

komentara