Magazin

Kedžo poželio pilulu za povećanje muškosti: – ‘Nećemo si lagati, 2 -3 cm više dobro bi došla’

Napisao admin

Pjevač i glumac Damir Kedžo drznuo se i bez ikakve zadrške odgovorio na niz škakljivih pitanja. Bez problema se dotakao ‘nezgodnih tema’, i otvoreno rekao što misli


Foto:arhiva

Damir Kedžo sudjelovao je u Paprenim kuglicama IN magazina, a njegovi spontani odgovori razveselili su gledatelje. Kedžo je priznao, da je žena, bio bi razuzdana striptizeta. Odao je svoj ukus u glazbi, hrani i rekao kakve plaže preferira.  Tako kaže da ne voli narodnjake,  janjetinu i luk ni nudističke plaže, ali zato voli burek nakon noćnog izlaska. ‘Naravno da volim, zato i idemo van’, našalio se Kedžo.

Ipak najzanimljivije je bilo slušati kada je otkrio između čega bi birao kada bi imao priliku biti pokusni kunić. Čarobna pilula za rast muškosti, injekcija za povećanje inteligencije ili krema za vječnu mladost? ‘Nećemo se lagati. Pilula za povećanje muškosti. Dobro bi došlo 2-3 centimetara više’, priznao je Kedžo i sve nasmijao.

 

Na pitanje kako bi ocijenio svoj izgled, s brojevima od jedan do pet, Kedžo je odgovorio s brojem tri. Objasnio je to kako mu trenutno nedostaju tri zuba, pa kada to nadomijesti, onda će biti za čistu peticu.

 

net.hr

Komentari

komentara