Magazin

Nije druželjubiva! – Aleksandra Radović uz jako obezbjeđenje pobjegla iz Trebinja

Napisao admin

O nadobudnom ponašanju Aleksandre Radović priča se već uveliko. I sam njen odnos s medijima govori o tome kako baš i ne poštuje pripadnike sedme sile jer gotovo nikada nije raspoložena za davanje intervjua. A da ne poštuje ni svoju publiku pokazala je na svom nedavnom koncertu u Trebinju na trgu.


Foto: arhiva

Naime, Aleksandra je prvo kasnila, pa joj onda nije “štimao” razglas da bi nakon toga jedva “otaljala” jedan blok pjesama. Iako su je kasnije Trebinjci vraćali na bis, njoj to nije padalo napamet pa je uz jako obezbjeđenje bila provedena u “mercedes” koji ju je čekao i koji je odmah po završetku njenog bloka odvezao u nepoznatom pravcu.

Iako su je njeni obožavatelji čekali da im bar da autogram ako ne može slika, ona ni to nije učinila te je uz pratnju tjelohranitelja samo napustila prostor u kojem je pjevala.

S druge strane, Sergej Ćetković koji je pjevao zajedno s njom, bio je sušta suprotnost od Aleksandre pa se sve vrijeme smješkao obožavateljima te vrlo rado pozirao i slikao se s njima. Vratio se i na bis te po želji publike otpjevao još nekoliko pjesama.

senzacija.co.ba

Komentari

komentara