Magazin

Pronašla svoj mir! – BORI SE ZA OPSTANAK! Seka Sablić živi BEZ HRANE I STRUJE, ali je PRONAŠLA MIR!

Napisao admin

Iako rijetko govori o svom životu na Rosama, ona je priznala da je tamo pronašla spokoj.


Foto: arhiva

Legendarna srbijanska glumica Jelisaveta Seka Sablić kraljica komedije, kako je dugo nazivaju, kaže da je ta nezvanična titula čini sretnom i da će je opravdati u novom sitkomu ”Nemoj da zvocaš”, ali priznaje da su komičari često veoma ozbiljni, pomalo mračni osobenjaci.

Zbog snimanja serije ”Nemoj da zvocaš” vratila se iz Rosa gdje u svojoj kući na crnogorskom primorju najčešće provodi ljetnje dane.

Iako rijetko govori o svom životu na Rosama, ona je priznala da je tamo pronašla mir i spokoj.

“Iskreno da vam kažem, ne volim da govorim o Rosama jer to je zaista moja privatnost. Ali kada se već toliko pominju u raznim intervjuima, reći ću vam. Svaki dan u Rosama počinje borbom za opstanak. Luštica je poluostrvo, a ima sve karakteristike ostrva. Rose nemaju nijednu prodavnicu hrane, nema vode, često ni struje. Kad padaju kiše, to su potopi sa olujnim vjetrovima koji kidaju sve, tendu, kanape, ruše crijepove i stalno nešto popravljaš, čistiš, radiš, dočekuješ kombije sa hljebom. Ali zato imam divan pogled sa terase na čarobno more, čemprese ispred prozora, vidim sunce, mjesec, zvijezde…”, rekla je legenda srbijanskog glumišta, piše “Pink“…

 

 

 

 

 

haber.ba

Komentari

komentara