Magazin

SARAJEVO FILM FESTIVAL – Na crvenom tepihu s mužem Igorom: Severina u zelenoj haljini i naušnicama 'Srce Sarajeva' zvijezda sedme večeri SFF-a

Napisao admin

Severina je prisutne oduševila raskošnom zelenom haljinom te naušnicama u obliku nagrade 'Srce Sarajeva'. Poznati par je napomenuo da su u Sarajevo došli i zbog sutrašnjeg velikog koncerta Željka Joksimovića


Foto: arhiva

Sedme večeri Sarajevo Film Festivala crvenim tepihom su prošetali su hrvatska pjevačica Severina, inače tradicionalna gošća SFF-a te njen suprug Igor Kojić.

Oni će večeras u Narodnom Pozorištu pogledati film “Bezbožnica” bugarske režiserke Ralitze Petrove, koji se prikazuje u okviru Takmičarskog programa. 

Severina je prisutne oduševila raskošnom zelenom haljinom te naušnicamau obliku nagrade ‘Srce Sarajeva’. Poznati par je napomenuo da su u Sarajevo došli i zbog sutrašnjeg koncerta Željka Joksimovića.

Pred pozorištem je bila i ekipa filma ‘Smrt u Sarajevu’ predvođena režiserom Danisom Tanovićem i glumicom Vedranom Seksan, a pojavila se i Mirjana Karanović sa dijelom ekipe svog filma ‘Dobra žena’ koji će biti prikazan u okviru Open aira u kinu Metalac.

Crvenim tepihom prošetala je večeras i rediteljica Jasmila Žbanić.

 

depo.ba

Komentari

komentara