Magazin

SAD MOŽE DA POČIVA U MIRU – Bjelogrlić riješio NAJVEĆU MUKU koju je Manda imao za života!

Napisao admin

Saznanje o kreditnom paklu kroz koji je prolazio poznati srbijanski glumac Milorad Mandić Manda sa porodicom izazvalo je revolt i gorčinu čitave javnosti, ali brigu da pomogne porodici svog kuma i bliskog prijatelja preuzeo je na sebe takođe veliki srbijanski glumac Dragan Bjelogrlić. Upravo je on pokrio Mandin kredit od oko 86.000 eura.


Ilustracija (Foto: arhiva)

“Bjela je dokazao da je pravi drug, kum i prijatelj. Od trenutka Mandine smrti, preko sahrane i svega što je uslijedilo pokazao je koliko je veliki čovjek! Nije časio ni časa, a bez velike pompe, i daleko od očiju javnosti, ne želeći da sebi pridaje na važnosti, skinuo je veliku brigu i teret porodici koja je i dalje neutješna zbog odlaska njihovog najbližeg”, ispričao je izvor blizak Bjelogrliću, piše “Telegraf“…

Isti sagovornik otkrio je da se na Bjelino insistiranje da se problem riješi, prijatelji udružili, a da je glumac najzaslužniji za okupljanje donatora i isplaćivanje duga.

Manda je bio jedan od 22.000 građana Srbije koji su iste muke mučili zbog kredita u švicarcima, jer je glavnica i njegovog duga, od početnih 79.000 eura, ubrzo dosegla velikih 86.000 eura. Koliko težak teret nose ljudi sa istim problemima najbolje dokazuje saznanje da se krediti ovog tipa otplaćuju po 20-30 godina, a da za to vreme dužnici isplate i po sedam stanova.

haber.ba

Komentari

komentara