Magazin

Intervju! – Emina Jahović: “Kad se ugase kamere…”

Napisao admin

Pop zvijezda Emina Jahović je u ovom intervjuu otkrila do sada nepoznate detalje iz svog života, a nama je najinteresantnije bilo kakva je kada se ugase kamere, te kako provodi jedan svoj dan, ali i šta bi korigovala na sebi što se fizičkog izgleda tiče


Foto:arhiva

 

Pop zvijezda Emina Jahović je u ovom intervjuu otkrila do sada nepoznate detalje iz svog života, a nama je najinteresantnije bilo kakva je kada se ugase kamere, te kako provodi jedan svoj dan, ali i šta bi korigovala na sebi što se fizičkog izgleda tiče…

Koji su vaši skriveni talenti?

Glupo je da ja pričam o svojim talentima, ali znam da moji prijatelji veoma vole kada imitiram druge ljude. Vole i moj smisao za humor, iako mnogi ne vezuju to za mene, jer sam u javnosti stidljiva i pred kamerama potpuno drugačija od onog kakva sam u privatnom životu – slobodna i druželjubiva. Nisam dosadan tip, kako djelujem u medijima. Još jedan talenat na koji sam posebno ponosna je što odlično kuham!

Često objavljujete slike iz teretane. Jasno je da ste u kondiciji. Da li svakodnevno trenirate i koje su vam najdraže, a koje najomraženije vježbe?

Nekada mi ništa ne pada teško, a nekada jedva odradim trening. Ipak, važno je imati kontinuitet, pa svakodnevno vježbam. Zaista volim da treniram, to mi je izduvni ventil za sve i svakog dana odvojim bar 40 minuta za to. Nisu mi potrebni posebni uslovi, nekada odvedem djecu u park, pa dok se oni igraju – ja vježbam.

Koliko trbušnjaka možete da uradite?

Mnogo! (smijeh) Kondicija se stiče kad se redovno vježba, pa trbušnjaci nisu problem. Najteže su mi vježbe za noge, butine i guzu.

Šta biste na sebi korigovali što se fizičkog izgleda tiče?

Postoje dani kada se sebi potpuno sviđam i kad se sebi ne sviđam uopšte. Nekad mi se sviđa kako mi sve stoji, a nekada mislim da ni u čemu ne izgledam dobro. Sve zavisi od raspoloženja. Ali, zadovoljna sam onim što imam, trudim se da sportom potrošim ono što pojedem, a jedem mnogo. Vodim računa o sebi, disciplinovana sam. Znam da ima ljepših, ali se time ne opterećujem.

Budući da ste veoma angažovani na svim poljima, kako izgleda jedan vaš dan? Kako se opuštate? Kada ustajete, koje su vam jutarnje rutine, a šta volite da radite onda kada dječaci legnu na spavanje?

Ustajem rano, oko 8 sati, ne volim da propuštam dan, pa da bih bila odmorna liježem ranije, osim ako odemo u provod ili imam nastup. Potrebna mi je energija za nove radne pobjede! A kada uspavamo djecu, Mustafa i ja najviše volimo da sjednemo i ćaskamo o novim planovima i svemu što nam se desilo tokom dana. Hvala Bogu, muž i ja i poslije ovoliko godina imamo o čemu da pričamo i uživamo kada smo zajedno. Često idemo i u šetnju po prirodi, volimo da smo na svježem vazduhu, pa nekada šetamo i po mraku. Nekada pozovemo prijatelje, ja spremim hranu, volimo da se družimo. Živimo sasvim normalan život, kao i većina drugih ljudi. Jedina stvar koja me razlikuje od drugih je što ne radim svaki dan, pa mnogi misle da po cijeli dan ne radim ništa i da mi sve pada s neba… Kamo sreće da je tako! Dosta radim, iako više od kuće, a uskoro ću svakodnevno biti u ofisu, pa ću raditi baš kao i sve ostale zaposlene mame.

Koji sin po karakteru više liči na vas, a koji na Mustafu?

Jaman je dosta sličan meni. Živahan je, ne drži ga mjesto, osim ako ga nešto baš zainteresuje. Takva sam i ja, ali ne mislim da je to loše u životu, jer sam sigurna da će se u jednoj ili dvije stvari zaista pronaći i da će u tome biti veoma dobar. Javuz je, baš kao Mustafa, potpuno skoncentrisan, mali profesor. Moj muž nije bio odličan u školi, ali je veoma posvećen uvijek bio onom što voli. Tako je i sada, ima hobije na koje je maksimalno skoncentrisan.

Da li za sebe možete da kažete da ste savršena žena? Šta vam fali da to postanete?

Šta znači biti savršena žena? Da li je to ona koja dobro kuha, koja je dobra za svoju djecu, dobra za svog muža ili ima karijeru? Ja se trudim da budem sve od toga. Pokušavam da izvučem maksimum iz sebe i približim se perfekciji, koja, naravno, ne postoji. Da li sam savršena žena i šta mi fali da to postanem je ipak pitanje za Mustafu.

senzacija.ba

Komentari

komentara