Magazin

Popularna pjevačica – PROGOVORILA: Ceca Ražnatović otkrila istinu o svom privatnom životu i ljubavi!

Napisao admin

Popularna Svetlana Ceca Ražnatović otvoreno je progovorila o ljubavnom životu. Pjevačica navodi da ne želi da ostavi utisak ucveljene udovice, ali ni prepoštena žene…


Slobodna sam žena i mogu da budem s kim hoću. Nije mi prvi put da me spajaju sa prijateljima. Spojili su me i sa čovjekom kojem sam krstila dijete“, rekla je Ceca, skinuvši sa sebe stigmu žene bez aktivnog ljubavnog života.

Ne želim da ostavim utisak ucviljene udovice. Već sedamanestu godinu zaredom živim sama i za to vrijeme nisam pokušavala da zasnujem zajednički život ni sa kim.

Ne želim da ispadnem prepoštena u očima naroda niti sam se zavjetovala na celibat. Imala sam nekoliko veza i vezica, neke su trajale duže, a neke kraće.

Ne volim da eksponiram svoj privatni život. To je nešto rezervisano samo za mene. S druge strane, mogla sam da se udam još nekoliko puta i da se sa nekim od tih partnera pojavim na parastosu svom pokojnom suprugu jer onaj ko nije svjestan da je Željko otac moje djece i da sam ga najviše voljela, ne bi mogao ni da bude uz mene“, rekla je Ceca.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara