Magazin

"Kad bi Šaban znao istinu, mislim da bi se postidio", smatra komšija. – OD NJEGA OSTALI "KOST I KOŽA", NEMA NI ZA LIJEKOVE: Komšija tvrdi kako ŠABAN ŠAULIĆ ne mari za svog

Napisao admin

Najstariji sin Šabana Šaulića, 44-godišnji Robert, navodno jedva sastavlja kraj s krajem, a da bi imao novac za hranu i lijekove, čuva jednog starca, tvrde njegove komšije.


Foto:arhiva

Ekipa beogradskog Kurira bila je u Zrenjaninu, kako bi popričala sa Šaulićevim vanbračnim djetetom, ali je do njega bilo praktično nemoguće doći.

 

– U njegovoj kući zatekli smo ženu koja je rekla da je njegova snaha i zaprijetila nam policijom. Ona je sve vrijeme galamila i govorila da Robert nije tu i da s njim ne možemo da pričamo. Nije nam dozvolila ni da stupimo u kontakt s njegovom majkom i provjerimo priču da kralj narodne muzike uopšte ne haje za svog prvjenca – piše list.

 

Za razliku od nje, komšija koji se predstavio kao Milorad, ali nije želio da se slika, bio je raspoložen za priču.

 

– Kad bi Šaban znao kako mu se sin muči, a pritom je i bolestan, postidio bi se. Jadničak, čuva nekog nepokretnog dedu u selu Mužlje i tako zarađuje – kaže Milorad, koji ističe da je Robert izuzetno dobar čovjek.

 

– Nema pedeset kilograma sa sve krevetom. Od njega su ostali kost i koža. Koliko sam čuo, teško je obolio i jedva skupi novac za lijekove. Majka mu pomaže koliko može, mada je i njoj penzija mala. Robert je mnogo dobar čovjek, a dočekao je da otac neće ni da ga pogleda – priča komšija.

 

On smatra da je Šaban kriv što njegov sin mora da njeguje bolesne stare ljude da bi imao za hljeb.

 

– Šaban zarađuje milione, njegova žena i djeca se voze avionima i luksuznim automobilima, a Robert vozi bicikl po Zrenjaninu. Rijetko kad mijenja i garderobu, jer nema od čega sebi da je priušti. Tuga kad ga pogledaš – završava Milorad.

 

Pozvali smo Šabana, ali se on nije javljao na telefon niti je odgovarao na naše poruke.

 

Inače, on je svojevremeno progovorio o sinu koga je dobio nekoliko mjeseci prije nego što je upoznao Gocu.

 

– Napravio sam ga u mladosti, on nije rođen iz ljubavi. Plaćao sam mu alimentaciju do 18. godine

doznajemo.com

Komentari

komentara