Magazin

Dva peha u istom danu! – MARIJA DOŽIVJELA NERVNI SLOM! Izgubila telefon sa privatnim porukama i fotkama, a onda SLUPALA AUTO!

Napisao admin

Pjvačica je doživela dva peha u istom danu, zbog čega je potpuno pobesnela


Foto: arhiva

Marija Šerifović doživela je juče nervni slom kada je izgubila mobilni telefon, a onda je doživela još jednu neprijatnost.

Naime, njen lični vozač slupao je njen džip marke “rendž rover” od 100.000 evra

 

– Tokom snimanja jedne emisije, Marija je shvatila da nema telefon, ali nije bila sigurna da li je mobilni izgubila pre ulaska u studio. Počela je da paniči jer u tom telefonu ima brojne privatne poruke i fotografije koje ne bi volela da izađu u javnost. Digla je uzbunu, ali uzalud, jer nigde nije mogla da nađe telefon. Međutim, nije želela da prekida snimanje da bi proverila da li ga je ostavila kod kuće – priča izvor za Alo.rs.

 

Ipak, tu nije bio kraj mukama evrovizijske pobednice.

– Marija je isto tokom snimanja saznala je da je njen vozač, koji ju je dovezao u studio u povratku slupao njen “rendž rover”. Šteta je velika, a šlep-služba morala je da odveze auto na popravku. Kada su to saznale njene kolege, rekle su joj da je malerozna i da posle dva peha može da očekuje i treći. Ona je pobesnela na njihovu opasku – zaključio je izvor.

informer.rs

Komentari

komentara