Magazin

Stvar se otela kontroli – OGLASILA SE MARIJA ŠERIFOVIĆ: Evo šta je sve pjevačica napisala poslije priča da se vjerila!

Napisao admin

Marija Šerifović je tokom prethodnih dana podigla veliku prašinu provokativnim slikama i pričama o vjereničkom prstenju i navodnoj “izabranici”, ali se, po njenom mišljenju, stvar otela kontroli, pa je riješila sad da se oglasi na društvenim mrežama.


Pjevačica naglašava da se ona, zapravo, samo šalila, a za “štetu” optužuje – medije. Prenosimo u cjelosti ono što je napisala:

– “Dragi mediji, molim vas, da budete dovoljno ljubazni da sada makar malo pokušate da sanirate štetu koju ste nanijeli. Moja krivica je u tome što sam se našalila, ali ovo odavno nije smiješno. Nemojte izigravati male bogove i igrati se sa tuđim životima, nije fer, nije korektno, nije ni normalno, a na kraju ja to nisam ni zaslužila.

Moji prijatelji nisu zaslužili da im uništavate život zato što su moji prijatelji. Nisam se vjerila, neću se udati, oženiti… Ali o meni možete da pišete šta hoćete, samo ostavite moje prijatelje na miru i demantujte ovaj pakao koji ste bez ikakvog razloga i povoda napravili. I evo hvala vam na tome“, napisala je Marija.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara