Magazin

Istraga – NOVA TAKTIKA U ISTRAZI UBISTVA ZVEZDE GRANDA: Ko će prvi da pukne, policija opet ispituje sve Marjanoviće!

Napisao admin

Svi članovi porodice Marjanović biće narednih dana još jednom pozvani na saslušanje u policiju, saznaje Informer! Inspektori koji već 70 dana rade na istrazi zločina u Borči uvjereni su da će neko od članova ove porodice uskoro “pući“ i da će reći sve što zna o svirepom ubistvu njihove snaje Jelene!


Jelenin djever Miloš već dva puta je saslušan u posljednjih nedjelju dana, a moguće je da uskoro još jednom da iskaz o ovom zločinu.

Takođe, od ponedjeljka će policajci pozvati na ispitivanje pjevačicinog supruga Zorana, svekra Vladimira i svekrvu Zoricu. Nije nemoguće da svima njima ponovo bude predloženo da se podvrgnu poligrafu.

 

Sve nervozniji

Prema riječima našeg sagovornika iz ove istrage, koja je uveliko ušla u treći mjesec, pitanje je trenutka kada će se Marjanovići “otvoriti“ i reći sve što znaju o Jeleninom ubistvu.

– Što više vremena prolazi od ovog zločina, to Marjanovići djeluju sve nervoznije. To smo uočili prilikom saslušanja Jeleninog djevera Miloša, čiji je iskaz bio veoma nepovezan i kontradiktoran. Djelovao je vrlo konfuzno, to što nam je rekao o ubistvu svoje snaje poprilično se razlikovalo od onoga što je prethodno ispričao. Da ne govorimo o tome da se iskazi članova porodice Marjanović ne podudaraju niti međusobno, niti sa svjedočenjima očevidaca sa nasipa. Na osnovu onoga što smo vidjeli kada su u utorak bili u policiji, Marjanovići su u paničnom strahu da ne budu raskrinkani. Svi oni biće barem još jednom saslušani u policiji, jer djeluje kao da će neko od njih vrlo uskoro da “pukne“ i da kaže sve što zna o Jeleninom ubistvu – kaže izvor Informera iz istrage.

Kako tvrdi naš sagovornik, “slaba karika“ u porodici pored djevera Miloša je i svekar Vladimir.

– Vladimir Marjanović sve teže uspijeva da prikrije nervozu, neraspoložen je i stalno lomi prste. To govori da nešto krije u vezi s ubistvom. Prilikom dolaska na saslušanje njegovog sina Miloša, sve vrijeme je šetkao po hodniku i nešto šaputao sinu. Kada se tome doda sumnja da Marjanovići koriste specijalne lijekove za smirenje, kako bi djelovali šta manje napeto na saslušanjima, onda je jasno da nisu čisti u ovom slučaju – objasnio je naš izvor iz istrage, koji od početka radi na ovom slučaju.

 

Ogroman pritisak

Nova taktika inspektora koji rade na ovoj istrazi podrazumijeva strpljenje, jer svi su uvjereni da tenzija oko Jeleninog ubistva neće splasnuti i da će Marjanovići biti samo još nervozniji.

– Mnogo vremena je prošlo, a tenzija oko ovog slučaja je i dalje velika. Moramo da provjerimo i neke nove informacije koje se za sada drže u tajnosti, da popričamo sa Marjanovićima o prepisci Zorana sa Radom Matić, ali da i još jednom da uporedimo njihove iskaze sa početka istrage ovog zločina. Dakle, istraga nije stala, deluje da je vreme trenutno na strani policije. Ova porodica je pod sumnjom od prvog dana, na njima je ogroman pritisak i ne mogu oni toliko da izdrže a da se ne izlanu – ističe naš sagovornik.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara