Magazin

PORODIČNI PRIJATELJ UBIJENE PJEVAČICE GRANDA UBIJEĐEN – Jelenu je ubio…

Napisao admin

Prijatelj porodice ubijene pjevačice Granda Jelene Marjanović tvrdi da ju je ubio neko moćan ko sada zataškava ubistvo. On tvrdi da dio porodice odbacuje verziju da je ubijena zbog duga.


– Ma kakav dug! Ne znamo koliko bi to dug morao da bude da bi bila ubijena! Ne vjeruju ni u priče da ju je ubio neki manijak, jer bi se iživljavao nad njom, nego smatraju da je to učinio neko mnogo moćan, pa ta osoba sada opstruira istragu – rekao je za Alo prijatelj porodice ubijene Jelene Marjanović.

 

On smatra da nije bilo razloga da neko ubije pjevačicu koja je spremala povratak na scenu poslije dužeg vremena. Za Jelenu Marjanović, rođenu Krsmanović, kaže da je bila patrijarhalna, iz fine porodice, čije porijeklo potiče iz Novog Pazara.

 

– Rano je ostala bez oca, koji joj je bio velika podška. Radio je u “Imleku”, a nakon njegove smrti ona se povukla sa scene i prestala da se bavi pjevanjem. Živjela je sa majkom i nije imala rođene sestre i braću – rekao je anonimni sagovornik pomenutog lista.

 

Prema pisanju lista Alo, njihova redakcija je na Fejsbuk profilu Maje Krsmanović, modne dizajnerke i sestre ubijene pjevačice, našao slike od prije dvije godine na kojima se vidi kako se ona uz pomoć nje pripremala za muzičku scenu.

 

Na Majinom profilu nedavno je osvanuo status sa tužnom pjesmom iz turske serije “Kad lišće pada”, za koji se pretpostavlja da je posvećen Jeleni Marjanović, sa citatom i emotikonom da se oseća slomljeno.

 

– … I opao je list sa porodičnog stabla, dušo moja… Posvećeno J. 

 

Draško Aćimović, autor i voditelj emisije Pod sjajem zvezda, u intervjuu za isti list sećao se početaka karijere ubijene pevačice Jelene Marjanović, rođene Krsmanović.

 

– Gostovala je u emisiji kada je imala 15 godina, a sa njom je bio i njen otac Dule, koji ju je svesrdno podržavao. Poslije pauze, ponovo je bila moj gost u emisiji sa suprugom Zoranom i kćerkicom. Bila je jedna od najperspektivnijih mladih pjevačica kod nas, bez mrlje u karijeri. Bila je mirna i tiha i šokirala me njena smrt.

 

Podsećamo, Jelena Marjanović ubijena je na nasipu u Crvenki 2. aprila. Za njenim ubicom se i dalje traga.

 

(Telegraf.rs)

cure.ba

Komentari

komentara