Magazin

Izazvala bijes kod drugih mama! – MAME ŠIROM SVIJETA NAPALE KIM: Kako to oblačiš ćerku i šta pokušavaš da napraviš od nje?!

Napisao admin

Kim Kardašijan svoju trogodišnju ćerku Nort odeva u dizajnersku trendi odeću, većinom crne boje. Ovaj put, rijaltii zvezda je ćerki obukla čipkastu crnu haljinu i crnu kožnu jaknu što je izazvalo bes kod mnogih mama.


Foto: arhiva

Kim je odvela je svoju ćerku Nort na Brodvej kako bi pogledale mjuzikl “Kralj lavova”. Malena Nort bila je oduševljena predstavom, a paparaci su uhvatili i trenutak kada je Nort skakala od sreće.  Kim je za tu priliku obukla crnu haljinu ukrašenu belom čipkom, a svoju je Nort u crnu čipkastu haljinu i crni kožnjak s resicama.

 

Km Kardashian, Kanye West and North West Step Out in Coordinated Outfits, Photos http://gistreel.com/2016/06/06/kim-kardashian-kanye-west-north-west-step-coordinated-outfits-photos/ …  

Otkako s Nort izlazi u javnost, Kim i Kanje svoju ćerku uvek obuku u skupu dizajnersku odeću koja je, gotovo uvek, crna. Osim toga, devojčici uvek kosu zavežu u čvrstu punđu na vrh glave. 

Mnogi su komentirisali da je Kim od Nort napravila mini verziju sebe a neki smatraju da slavni roditelji jednostavno preteruju.

 

Veliki skandal izbio je pre nekoliko meseci i kada je Nort na sebi imala kaput od pravog krzna, vredan oko 30.000 dolara. Mame na društvenim mrežama komentarišu kako bi Nort trebala da se oblači u skladu sa svojim godinama. One zameraju rijaltii zveudi što od ćerke pokušava da napravi zvezdu i malu modnu ikonu.

 

kurir.rs

Komentari

komentara