Magazin

“Kupovina poklona za Anastasijin 18.“! – Arkanovi Tigrovi PRETUKLI admina događaja

Napisao admin

Oni ne prestaju da se šegače! A, i zašto bi kad to rade već dugo, što se može zaključiti letimičnim pregledanjem njihovih Fejsbuk profilia i Jutjub kanala. Nikola Bojović i Dragan Damjanović, veseli dvojac koji je napravio događaj “Kupovina poklona za Anastasijino punoljetstvo“ i na koji se prijavio gotovo 250.000 ljudi, nastavlja da pravi šale na račun 18. rođendana mlade Ražnatovićke.


Ilustracija (Foto: arhiva)

Mada, čini se da ta šala nije upućena Anastasiji, već savremenom društvu (a bome i nama nevaljalim novinarima) koje pravi spektakl ni od čega i koje obožava da gura nos u privatne živote poznatih i manje poznatih ljudi.

Nikola i Dragan imaju i Jutjub kanal gdje objavljuju skečeve koji su takođe parodije na aktuelne društvene situacije

A na njihovim Fejsbuk profilima je vazda neka zafrkancija. Sada su objavili fotografiju gde se vidi kako nekoliko momaka šutira jednog koji je na zemlji i ispod nje su napisali:

SKANDALOZNO: Arkanovi “Tigrovi“ na smrt pretukli admina događaja “Kupovina poklona za Anastasijino punoljetstvo“ (FOTO) (VIDEO) (CECINE S*SE)

Nema šta, duhovita družina! A mogli bi da rade i kao internet novinari – naslov im je odličan, zato smo ga mi nevaljalci sa bezobrazne rubrike “Muškarac“ i ukrali. Uh, pardon, ovo je njihova packa nama, da ne pišemo takve naslove. Baš kao što je to uradila i družina “Dnevnjaka“:

senzacija.ba

Komentari

komentara