Magazin

Sprkzakl na Mejdanu! – Marija Šerifović održala konferenciju pred spektakl u Mejdanu i najavila velika iznenađenja!

Napisao admin

Nakon odličnog koncerta nedavno održanog u sarajevskoj Zetri beogradska pjevačica Marija Šerifović svoj prvi solistički nastup imat će i pred tuzlanskom publikom. Koncert je zakazan za petak, 13. maj, a organizatori su, na današnjoj pres konferenciji, kojoj je prisustvovala i Šerifovićeva, najavili spektakl.


Foto:arhiva

– Vjerujem da će to biti jedna divna noć u kojoj ću ja, kao i na svim nastupima do sada, dati svoj maksimum. Gost na mom koncertu bit će moja majka Verica Šerifović, te još neke mlade nadolazeće zvijezde. Ima tu i nekih iznenađenja, ali neka to bude mala tajna – kazala je na pres konferenciji u motelu Royal, Marija Šerifović.

Na tuzlanskom koncertu ona će premijerno izvesti i novu pjesmu, pod nazivom „Svoja i tvoja“.

– Nakon pjesama „Pametna i luda“ te „Sama i nervozna“, pjesma „Svoja i tvoja“ će biti jedan završeni trougao, odnosno posljednja koju sam snimila u ovoj godini. Eto potrefilo se da tuzlanska publika ima tu privilegiju da premijerno čuje pjesmu – kazala je Marija.

Organizator tvrdi da će ozvučenje i ostala prateća oprema biti do sada neviđeni na ovim prostorima, a ulaznica za ovaj koncert u prodaji je ostalo još jako malo.

 

ekskluziva.ba

Komentari

komentara