Magazin

Vjerni prijatelj – Pas odbija napustiti bebu kojoj roditelji žele isključiti aparate

Napisao admin

Nora je mjesece provela na intenzivnoj njezi u bolnici u Minneapolisu gdje su liječnici zaključili da posljedice udara neće preživjeti. Roditelji Mary i John teška srca odlučili su isključiti aparate…


Malena Nora Hall sa samo četiri mjeseca pretrpjela je moždani udar koji joj je paralizirao obje strane mozga i potpuno onesposobio živčani sustav, piše “24sata“…

Mjesece je provela na intenzivnoj njezi u bolnici u Minneapolisu gdje su liječnici zaključili kako teške posljedice udara neće preživjeti. Roditelji Mary i John teška srca odlučili su isključiti aparate koji su Noru držali na životu, a djetetu je prijetio još jedan udar koji bi ju zasigurno ubio.

Tijekom tih teških tjedana snimili su dirljive fotografije njihovog psa koji se od bebe čitavo vrijeme nije micao. Na Facebooku su objavili fotografije Nore okružene psima koji su je čuvali kod kuće dok je još bila zdrava, a liječnici su dopustili da s njom budu i u bolnici.

U petak su objavili posljednju fotografiju uz poruku da će Nori nakon vikenda isključiti aparate. Mary je dodala kako još nisu odlučili pustiti pse da budu uz nju u tužnom trenutku ili da ih daju nekome na čuvanje. Stotine ljudi u komentarima su napisali kako trebaju dati priliku psima da se oproste s bebom.

– Kada vide da smo svi tužni i uznemireni i oni će se uznemiriti. Počet će Noru panično tražiti po kući – napisala je.

– Pokušali smo joj pomoći na sve načine, ali jednostavno nije suđeno. Ona je naše čudo – poruka je majke.

cure.ba

Komentari

komentara