Magazin

Aleksandar nije bio svezan u automobilu! – Keba zbog Sevkinog sina završio u policiji

Napisao admin

Mališan je sjedio na zadnjem sjedištu automobila, naslonjen između vozačevog i suvozačevog sjedišta i pritom nije bio vezan pojasom, što je direktno ugrožavanje njegovog života, a Keba se pravdao da to nikada ne bi učinio


Foto:arhiva

Dragan Kojić Keba saslušan je u policiji zbog fotografije na kojoj je uslikan kako u sitne sate potpuno nebezbjedno vozi unuka Aleksandra!

Mališan je sjedio na zadnjem sjedištu automobila, naslonjen između vozačevog i suvozačevog sjedišta i pritom nije bio vezan pojasom, što je direktno ugrožavanje njegovog života, a Keba se pravdao da to nikada ne bi učinio.

Kako bi Seve i Igor nastavili da lumpuju do zore, Keba je oko jedan sat poslije ponoći u svoju vilu na Bežanijskoj kosi dovezao mališana, kojeg pritom nije vezao na sjedištu i time mu je ugrozio život

Kako „Alo!“ saznaje, Keba je u policiji tvrdio da nikada ne bi ugrozio život djeteta i branio se da su ga novinari uhvatili „na kvarno“!

Pjevač se pravdao da je tu bila i njegova supruga, kao i da nije tačno da je vozio unuka nevezanog, već da ga je na brzinu sklonio u automobil upravo od novinara, koji su ih dočekali u dvorištu.

 

depo.ba

Komentari

komentara