Magazin

Pjevačica – Novi imidž, nova figura, novi automobi: Neprepoznatljiva Elvira Rahić prošetala Sarajevom!

Napisao admin

Osim rada na novim pjesmama i albumu, Elvira se odlučila i za promjenu imidža


Elvira Rahić nedavno je boravila u Sarajevu. Nakon kraćeg odsustva na estradi, ona svojoj publici priprema nova iznenađenja. Sada promovira novu pjesmu „Crni zidovi” koju je za nju napisao Peđa Medenica. Iako smo od Elvire navikli na brže ritmove, ovog puta riječ je o ljubavnoj baladi- piše Express.

Osim rada na novim pjesmama i albumu, Elvira se odlučila i za promjenu imidža. Nova boja i dužina kose, potpuno su osvježili njeno lice, a hvali se i zavidnom linijom. Otkriva kako ovoga puta nije bila ni na kakvim dijetama, već se uozbiljila sa vježbama pa samo što ne spava u teratani. Riješila se oko desetak kilograma pa danas za sebe kaže da je sigurno jedna od dotjeranijih dama na našoj sceni.

Osim što je zadovoljna i sretna kada je posao u pitanju, i u bračnom životu joj cvjetaju ruže. Koliko je voli njen suprug govori i priča do koje smo došli, a po kojoj je nedavno od svoje jače polovine, supruga Šabana Forića, na poklon dobila novi automobil. Kako nikada nije voljela pričati o materijalnim vrijednostima, tako smo i ovoga puta ostali uskraćeni za informaciju koliko je Forić iskeširao za ovaj poklon.

Inače, posljednju godinu dana Elvira sa suprugom i sinom živi u Minhenu. Ističe kako se u potpunosti navikla na novu adresu, a sudeći prema njenom izgledu i osmijehu, u posljednje vrijeme ide joj sve od ruke.

cure.ba

Komentari

komentara