Magazin

Strava – Nada Topčagić ima svoju teoriju o smrti pjevačice: Jelenu je ubila…

Napisao admin

Bliska prijateljica ubijene Jelene Marjanović, pjevačica Nada Topčagić, u okviru istrage zbog svirepog ubistva bila je u policiji na saslušanju, a kako kaže, prosebno ih je zanimalo kakav su bili porodični odnosi u kući Marjanovićevih.


 Pitali su me da li sumnjam na nekoga, a ja sam im ispričala šta mi je Jelena posljednje rekla i da se plašila pred smrt. Rekla sam da sumnjam da je neka sekta u pitanju i da su je lupili čekićem i onesvijestili. Sigurno je sekta, jer samo sektaši mogu tako zvjerski nekog da ubiju – rekla je Nada koju je najviše potresla sudbina male Jane, pa dodala da se plaši za svoju sigurnost:

 

– Poslije ovog što se desilo Jeleni, tražiću dozvolu za oružje. Bež pištolja i suzavca iz kuće ne idem nigdje.

 

Dok se tužna povorka polako razilazila sa groblja, Nada koja je bila vidno potresena je izrazila sumnju da je ubica možda ipak prisustvovao sahrani.

 

– Ko zna, možda je ubica tu, među nama, a mi to ne znamo. Vidjećete kako ćemo se svi iznenaditi kada saznamo da je neki komšija u pitanju. To sigurno nije jedan čovjek. Sigurno je ubici rekla: “Nemoj da me ubiješ, imam kćerku” – priča Nada Točagić, pa nastavlja:

 

– Zoran mi je rekao kako sebi ne može da oprosti što ju je pustio samu da trči. Nedavno sam joj rekla: “Jeco, kako si lijepa, neko će da mi te otme”, na šta mi je ona rekla: “Pa već mi pišu na Fejsbuku da će da me ukradu”.

telegraf.rs

Komentari

komentara