Magazin

Parovi su gori nego zatvor! – Ava Karabatić otkrila kakav pakao vlada u Parovima:

Napisao admin

Ava Karabatić provela je šest mjeseci u “Parovima“. Iako je imala bolje uslove od većine takmičara, hrvatska pjevačica boravak u vili poredi sa – zatvorom! Produkcija “Parova“ navodno zahtijeva od učesnika da igraju likove koji su zanimljivi gledaocima, a ne da se ponašaju kao u svojoj svakodnevici. Tako su od Ave Karabatić tražili da trpi uvrede i vrijeđanja, te da se ne upušta u svađe sa cimerima.


Foto:arhiva

 Svi su bili ljubomorni na Avu jer je spretna i pametna, pa je sebi osigurala dobre uslove i prije nego što je ušla u vilu – otkrio je izvor blizak Avi.

Karabatićeva je tako postala jedan od plaćenijih takmičara, sa nedjeljnim honorarom od 1.000 eura. Osim toga, Ava je dogovorila da jednom mjesečno posjećuje ginekologa, dvaput ide kod kozmetičara, a tražila je i da božićne praznike proslavi s roditeljima.

– Bilo mi je gore nego u zatvoru. Spavala sam manje od četiri sata na dan, a i hrana nije bila ukusna. Nisam imala vremena za sebe, porodicu sam smjela da nazovem samo jednom mjesečno – izjavila je Ava za 24sata.hr. 

– Gledala sam u vis, u ono malo što se moglo vidjeti iz kuće, ponekad kiša, ponekad sunce. U ‘Parovima’ je šetnjica u dvorištu kraća nego ona u zatvoru, pa mi je nedostajala fizička aktivnost – dodala je Ava i najavila da će se uskoro zbog posla preseliti u Beograd.

 

ekskluziva.ba

Komentari

komentara