Magazin

Popularni show – TAKMIČAR PREKRŠIO STROGO PRAVILO: Žiri Zvezda Granda dobio nervni slom zbog takmičara!

Napisao admin

Žiri Zvezda Granada preživio je nervni slom zbog takmičara. Naime, on se takmičio već ranije, a ovoga puta je nekoliko puta izlazio na scenu i tražio da mu se ponovo pusti pjesma, što inače produkcija ne praktikuje.


Riječ o takmičaru Nikoli Bokunu, koji je na snimanje došao sa Milicom Pavlović. Nakon što je otpjevao prvu pjesmu u drugoj je već nastao haos. Naime, tada Bokunu puca glas i prekida pjevanje, Saša ga je odmah upitao šta se dešava na što je on odgovario kako mu je monitoring loš.

Popović je bio začuđen govoreći da je to nemoguće, ali izašao mu u susret i ponovo pustio pjesmu. Međutim ponovo mu puca glas i on opet prekida izvođenje i ovaj put izlazi ispred zavjese.

Tada nastaje haos. Popović, Marija, Bosanac i Šaban su bilo jako ljuti jer je takmičar prekršio jedno od glavnih pravila.

Šaban mu je dobacio da prestane ponašati se da je zvijezda, dok je Popović dodao kako ne smije izlaziti ispred zavjese, kako mora otpjevati pjesmu bez obzira na problem. Onda po treći put mu se ponavlja pjesma, da bi nakon toga dobio tri glasa i prošao u baraž, a onda u baražu i u treći krug.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara