Magazin

ZAJEDNO U ČETIRI ZIDA – Šaban pokušao da pomiri Zoricu Brunclik i Sašu Popovića, a onda su oni…

Napisao admin

Šaban Šaulić pokušao je da pomiri svoju kumu Zoricu Brunclik i Sašu Popovića, koji su bili gosti na proslavi njegove krsne slave Sveti Jovan. Međutim, sav njegov trud pao je u vodu jer su se pjevačica i direktor „Granda“, koji su u svađi od prošlog ljeta, sve vrijeme izbjegavali! Kralj narodne muzike imao je želju da Brunclikova i Popović obnove prijateljstvo. Iako je pokušavao da ih smjesti za isti sto, to mu nije pošlo za rukom.


Nije htjela da ga pogleda

 

– Zorica i Saša su i dalje na ratnoj nozi! S obzirom na to da su se nekad poštovali, folkerki teško pada njihov zahladnili odnos, pa je sve vrijeme izbjegavala Sašin pogled. Kod Šabana joj je bilo veoma neprijatno jer nije progovorila ni riječ s bivšim direktorom, njegovom suprugom Suzanom i Lepom Brenom. I sve vreme se domunđavala sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišem. Šaulić je nekoliko puta sjeo pored njih kako bi proćaskali, ali sve se završilo na tome – rekao je naš izvor koji je bio na slavi i dodao da je Lepa Brena došla u pratnji nekadašnje ljubavnice Miroslava Ilića Mirjane Antonović i njihovog vanbračnog sina Devina.

 

– Pošto Mira boravi u pjevačicinoj kući, Brena nije željela da je ostavi samu i povela je nju i njenog sina na Šabanovu slavu – zaključuje naš izvor.

 

Slavili do jutra

 

Podsjetimo, Zorica se nije slagala sa Sašinim odlukama u „Zvezdama Granda“, zbog čega je odlučila da napusti takmičenje, u kojem je bila član žirija. Iako je Popović izbjegavao da je negativno komentariše u javnosti, Zorica je jedno vrijeme bila oplela po njemu kao po najvećem neprijatelju. 

 

Pozvali smo Šabana, Zoricu i Sašu, ali su oni bili nedostupni, što nas i ne čudi, s obzirom na to da su slavili do ranih jutarnjih sati.   

kurir

Komentari

komentara