Magazin

Popularna pjevačica – ONA JE PUNA KAO BROD: Evo šta Emina Jahović kaže o svom bogatstvu i novcu sa kojim raspolaže!

Napisao admin

Za popularnu pjevačicu godina iza nas bila je puna poslovnih uspjeha. Taj trend nastavlja i u novoj godini, a otvaranjem sopstvene firme i lansiranjem parfema, Emina postaje biznis žena. Budući da važi za ženu koja sve konce drži u rukama, a u javnosti je uvijek odmjerena, u rijetko iskrenoj priči za “Blic Puls“, pjevačica je otkrila i neke stvari koje dosad nismo znali.


Koji su vaši skriveni talenti?

– Glupo je da ja pričam o svojim talentima, ali znam da moji prijatelji veoma vole kada imitiram druge ljude. Vole i moj smisao za humor, iako mnogi ne vezuju to za mene, jer sam u javnosti stidljiva i pred kamerama potpuno drugačija od onog kakva sam u privatnom životu, slobodna i druželjubiva. Nisam dosadan tip, kako djelujem u medijima. Još jedan talenat na koji sam posebno ponosna je taj što odlično kuham!

Šta za vas predstavlja materijalno bogatstvo?

– Na novac gledam kao na sredstvo koje olakšava čovjeku život, omogućava mu da sebi priušti stvari koje želi. Ali, sreća nema veze sa novcem, i to dobro znaju svi koji su iskusili teže probleme. Najbitnije je biti zdrav u duši, tijelu i glavi, a sve ostalo može da se nadoknadi. Nažalost, često zbog loše materijalne situacije ljudi budu nesrećni, nekada im se odrazi i na zdravlje… Svako bi trebalo da bude zahvalan na onom što ima, a ne da žali zbog onog što bi želio. Svaki čovjek mora da zna zbog čega je srećan, ili bez čega bi bio nesrećan. Uvijek želimo više, a ne shvatamo da u jurnjavi za onim na čemu zavidimo drugima možemo da izgubimo ono što je zapravo važno.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara