Magazin

Rat zbog Devina i dalje traje – Miroslav tuži Brenu?

Napisao admin

Okršaj između Miroslava Ilića i Lepe Brene zbog njegovog vanbračnog sina Devina Antonovića, koga je dobio pre 30 godina sa pevačicinom prijateljicom Mirjanom Antonović, mogao bi iz medija da se preseli u Palatu pravde….


Pevač se poverio prijateljima da razmišlja da “presavije tabak” i tuži koleginicu jer uporno tvrdi da je tridesetogodišnji doktor iz Amerike njegovo dete iako to nikad nije dokazano. Ilić i dalje tvrdi da nema nikakve veze sa Devinom i njegovom majkom, koji su nedavno došli u Beograd…. 

 

“Miroslav se pre nekoliko dana video sa prijateljima koji ga savetuju kako da postupa u ovoj situacii. Bio je toliko ljut zbog natpisa o njemu i Devinu da je rekao da će tužiti Brenu. On momku iz Amerike nije ni u papirima otac, a njegova majka Mirjana nikada nije tražila da se to utvrdi DNK analizoom. On smatra da se pritisak na njega vrši da bi mu se narušio ugled i iznudio novac”, kaže izvor blak “slavuju iz Mrčajevaca”…. 

 

Ako je ozbiljan u svojoj nameri, Ilić, mora prvo protiv Lepe Brene da pokrene parnicu i da je tuži zi za klevetu. U odštetnom zahtevu može da traži 250.000 evra za duševni bol, ali praksa pokazuje da može da dobije oko 200.000 dinara…. 

 

I dok Miroslav razmišlja da tuži koleginicu, pevačica je na društvenoj mreži Fejsbuk obaveštava pratioce kako provodi svoje slobodno vreme u njihovom društvu…. 

 

“Menjati gumu na -10! Kad imaš super decu Viktora i Devina!”, napisala je Brena na Fejsbuku i još je dnom pokazala da je veoma bliska sa Devinom i njegovom majkom Mirjanom Antonović, kao i da vanbračnog sina Miroslava Ilića doživljava kao svoje dete… 

 

Podestimo, vanbračni sin Miroslava Ilića Devin Antonovič stigao je u Srbiju sa majkom Mirjanom kako bi pokušao da upozna svog oca. Devin je pokušao da se vidi sa ocem 2008. godine, ali mu to tada nije pošlo za rukom. Miroslav nije hteo ni da čuje da se sretne sa sinom, za kojeg tvrdi da nije njegov. … 

 

svet

Komentari

komentara