Magazin

Popularna starleta – GLEDAOCI PROZIVAJU STANIJU: Usred emisije joj postavili neugodno pitanje, nije znala šta da odgovori!

Napisao admin

Pobjednica rijalitija “Farma 6“, Stanija Dobrojević prvi put je javno odgovarala na pitanja gledalaca. Među brojnim riječima podrške bilo je i onih kojima neke stvari nisu bile jasne, te su željeli da znaju da li su tačni natpisi u medijima da je Kristijan Golubović pomogao u njenoj pobjedi.


“Kako se osjeća nakon Kristijanove izjave da je dao 12.000 eura za tvoju pobjedu“, upitala je gledateljka, ali starleta je sve to pokušala da demantuje.

“Smatram da on to nije izjavio, da je izvučeno iz konteksta. Znam da ima 12 administratora na fejsbuku, možda je zato to napravljeno. Kristijan ništa nije platio za moju pobjedu, a stvarno je degutantno to što se piše“, rekla je ona, a onda dodala da su Kristijan i ona od samog početka bili favoriti.

“Ovo je bila nešto drugačija Farma jer su ljudi od samog početka imali dva favorita. Kristijan i ja smo zaista poseban tandem koji je napravio bum i u tom rijalitiju, a vidim i poslije smo interesantni medijima.“

ekskluziva.ba

Komentari

komentara