Magazin

Bivši farmeri – ISPLIVALA PREVARA SA FARME: Pogledajte koji je bio tajni dogovor između Stanije i Kristijana!

Napisao admin

Kristijan Golubović otkrio je tajni dogovor koji je sklopio sa Stanijom od samog početka rijalitija “Farme 6“. On kaže da je uložio dosta novca u Stanijinu pobjedu i vjeruje da ga starleta neće zavrnuti na kraju i da će se držati njihovog dogovora.


– Tajni dogovor između Stanije i mene pao je još tokom trajanja “Farme“. Ukoliko ne budem pobjednik zbog diskvalifikacije, ja ću nju da poguram da bude prva, a sav novac će ići meni. Međutim, htio sam da budem džentlmen, pa sam odlučio da dijelimo pare na pola. Ona može da ode u Ameriku, ali me nikad ne bi zeznula ni za jedan euro. Ja sam pobjednik “Farme 6“ u svakom smislu. Sigurno je i da su meni novci preči zbog djeteta i robije nego Staniji. Ona je pobijedila jer sam ja tako htio – tvrdi žestoki momak koji kaže da je dao zadatak svojim administratorima na društvenim mrežama da šalju poruke za Staniju.

Kristijan tvrdi da će Stanija prvo da mu isplati njegovih 12.000 eura koje je uložio kako bi ona pobijedila, a ostatak novca će da podijele na pola iako je po dogovoru trebalo da sav novac pripadne Kristijanu Goluboviću. 

ekskluziva.ba

Komentari

komentara