Magazin

Najpoznatiji bh. par – Najpoznatiji bh. par top tema u sarajevskim kuloarima: Amra Silajdžić trudna, Edin Džeko postaje otac?!

Napisao admin

Da li je riječ o samo jednom u nizu tračeva o kapitenu naše nogometne reprezentacije i najuspješnijoj manekenki, pokazat će vrijeme. Već tri godine su u stabilnoj vezi, bez skandala.


Najpoznatiji bosanskohercegovački par Edin Džeko i Amra Silajdžić u 2016. godini postat će roditelji. Informacija da je naša uspješna manekenka trudna, posljednjih dana je glavna tema po sarajevskim kuloarima. Da li je riječ o samo jednom nizu tračeva o kapitenu naše nogometne reprezentacije i najuspješnijoj manekenki, pokazat će vrijeme.

Pokušali smo na razne načine provjeriti ovu informaciju, ali niko od prijatelja popularnog para nije nam mogao potvrditi, niti demantirati ovu informaciju. Kontaktirali smo i Jasmina Ligatu, PR-a naše nogometne zvijezde Edina Džeke, koji nam je kratko odgovorio:

– Prvi put za to čujem!

Podsjetimo, Amra i Edin su vezi od sredine 2012. godine. Više od tri godine uživaju u prelijepoj i stabilnoj vezi, skoro bez ikakvih trzavica. Ljeto su proveli na nekoliko destinacija, a najviše dana proveli su u Dubrovniku, gdje je naš Dijamant kupio luksuznu vilu. Zajedno su obišli brojne svjetske destinacije, a u posebnom sjećanju im je ljetovanje iz 2013. godine, kada su odmarali na jednom od najpopularnijih svjetskih ljetovališta Maldivima.

Naša najuspješnija manekenka iza sebe ima brak sa srpskim biznismenom Vladimirom Vićentijevićem sa kojim ima devetogodišnju kćerku Sofiju.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara