Magazin

Roditelji u strahu – Željko je Ružicu umalo ubio u rijalitiju, on je bolesnik!

Napisao admin

O incidentu koji se dogodio pre nekoliko večeri saznalo se tek naknadno, a Ružica Veljković je u emisiji “Goli život” koju je Milomir Marić vodio iz vile ispričala šta se dogodilo….


“Željko me je saterao u ćošak jer je želeo da me poljubi. Pošto sam ga odbila krenuo je za mnom u dvorište, gde je Nemanja Nikolić pržio meso. Željko me je odjedanput ščepao, stavio na fotelju sebi u krilo. Da bih se odbarnila, počela sam da ga grebem po licu i svugde gde sam mogla da ga zakačim. Tada mi je lupio šamarčinu i počro da me razvlači po dvorištu. Gurnuo me je preko fotelje, umalo da sslomim vrat”, ispričala je Ružica Veljković i dodala da joj niko nije pritekao u pomoć već su svi gledali nasilje…. 

 

“Pokušala sam da pobegnem iz vile, razvalila sam kvaku na vratima kako bih se spasla. Ovo je prevazišlo svaku meru“, dodala je Ružica…. 

 

Ružicini roditelji, Aleksandar i Tatjana Veljković strahuju za ćerkin život. … 

 

“Našu ćerku je umalo ubio u rijalitiju, on je nasilnik i bolesnik. Udarao joj je šamare, tukao je dok su ostali ukućani nemo sedeli i na sve to se smejali. Mnogo smo se potresli. Ona je takvu torturu preživela sa Akijem Markovićem i nećemo dozvoliti da joj se tako nešto ponovi. Veće zlo nisam video,mogao je kičmu da joj slomi. Bio sam u stanju da odem tamo s policijom i da mu otkinem glavu”, ogorčeno je ispričao Ružicin otac Aleksandar za Kurir…. 

 

Ružicina majka se oglasila pretnjom. … 

 

“Na ovome se neće završiti. Teraćemo ga do suda. Njegov tata ima para da plati pobedu, ali ne znam da li će imati para da plati duševnu bol nanetu mojoj ćerki. Ovo je dno dna, to je vila nasilnika”, rekla je Tijana.

svet.rs

Komentari

komentara