Magazin

HAOS NA FARMI – Ukućani u karantinu zbog strašne zaraze!

Napisao admin

Zadruga je sinoć obavijestila ukućane Farme da su veterinari ustanovili da su životinje na imanju zaražene bolešću koja se lako prenosi na ljude.


Gazda Lepi Mića šokirao je ukućane pismom Zadruge u kojem je rečeno da svi koji su bili u dodiru sa životinjama, ili blizu njih, moraju da obuku zaštitna odijela.

 

– Zadruga i svi potrebni stručnjaci rade na rješavanju ovoga problema kako bismo bili 100 odsto sigurni da se zaraza neće širiti, neophodno je da odmah proglasimo karantin… Karantinom se sprečava dalje širenje na farmere koji nisu bili u dodiru sa životinjama. Svi koji jesu bili u dodiru sa životinjama, odmah moraju otići u štalu koju proglašavamo karantinom. Gazda takođe mora da obuče zaštitno odijelo jer neko od vas mora da brine o farmerima u karantinu – pročitao je Mića kojem je naređeno da pazi na farmere i uočava njihove farmere.

 

Međutim, ono što uplašeni farmeri ne znaju je to da je ovo saopštenje lažno.

 

Ukućani su djelovali uplašeno, a Lepi Mića iznervirano jer misli da su sami krivi za novonastalu situaciju.

 

Mići je zadato da onima u karantinu izmjeri temperaturu i pritisak, a da Medenica kao redar ide sa njim. Ona to nije htjela, pa se posvađala sa gazdom, piše Alo.rs.

cure.ba

Komentari

komentara