Magazin

NIJE MOGLA DA IZDRŽI – Evo šta kaže Semirova žena nakon što je izbačen sa Farme!

Napisao admin

Pjevač Semir Džanković izbačen je iz rijalitija „Farma“ zbog nasilnog ponašanja u sukobu sa Tamarom Đurić kojem je prethodila svađa sa Majom Nikolić.


Nakon što je vidio novinske naslove, Semir je šokiran kako je prezentovano javnosti ono što se te večeri dogodilo u kući i smatra da su od njega napravili teroristu koji šeta po kući sa nožem i viče: „Allahu ekber.“

No, ono što je sve interesovalo jeste šta mu kaže supruga, naročito jer je tokom zadnjih dana boravka na Farmi non stop bio u društvu svoje ljubavnice Gabrijele.

Odnos Semira i Gabrijele Pejčev bio je glavna tema medija nedjeljama, a kako su svi komentarisali njihovu prisnost, postavilo se pitanje kako Semirova supruga reaguje na to.

– Čuo sam se sa Sanelom čim sam izašao. Nije joj svejedno i neke stvari su je povrijedile i naljutile, ali sam joj objasnio da je moralo da bude tako i da joj ništa nažao nisam učinio. Gabrijela me je jurila tamo gdje kamera ne snima ili nema ljudi da bi mi rekla kako me voli, a ja sam joj svaki put rekao da ja volim Sanelu i da ona ni po čemu ne može da se poredi sa mojom ženom – zaključio je Semir.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara