Magazin

Iznenađenje – Otkriveno koliko je Severina dobila novca na svadbi od gostiju!

Napisao admin

Severina je odlučila da će sa suprugom Igorom Kojićem živjeti na relaciji Beograd-Zagreb, a dok će u Beogradu živjet u svekrovoj kući na Bežanijskoj kosi. U renoviranje vile Dragana Kojića Kebe pjevačica će uložiti 30.000 eura.


Naime, Seve je u odličnim odnosima s Igorovim roditeljima pa je insistirala da budu pod istim krovom, ali svako u svom dijelu kuće. Izvor blizak mladencima za srbijanske medije je otkrio da su prije svadbe počeli renovirati raskošnu vilu,

 

“Pošto se Severina odlično slaže sa svekrvom Oljom i svekrom Kebom, raduje se zajedničkom životu s njima. Kada budu u Srbiji, živjet će na Bežanijskoj kosi, dok će u Zagrebu boraviti u njenom stanu“, rekao je.

 

Pri renovaciji posebno se pazi na detalje.

 

“Angažirali su najbolje majstore, koji u Kebinoj vili već mijenjaju keramiku i lustere. Namještaj su naručili iz Italije, a odabrali su i neke antikvitete. Imat će svoju sobu, kupatilo i poseban kutak rezervisan za Severininog sina Aleksandra. U to su uložili 30.00 eura, a s obzirom na to da su od gostiju na svadbi dobili 250.000 eura, vjerovatno će povećati budžet za renovaciju“, rekao je izvor.

(Alo.rs)

cure.ba

Komentari

komentara