Magazin

Da li je supruga oprostila izbačenom Kristijanu – "Pa gde si bre ti", uzviknula je Ivana i …

Napisao admin

Izbačenom farmeru Kristijanu Goluboviću juče je pao kamen sa srca kada mu se po dolasku u svoj dom u Kraljevu supruga Ivana bacila u zagrljaj. Istog trenutka nestala je nedoumica da li mu je oprostila prevaru sa balerinom Jelenom Milošević i starletom Stanijom Dobrojević….


Nakon što je noć posle izlaska iz rijalitija proveo u Beogradu skriven u kući prijateljice, gde ga je posetila balerina, Kristijan je u Kraljevo stigao juče oko 17 časova. Žestoki momak bio je vidno nervozan, jer nije znao da li će mu supruga Ivana otvoriti vrata stana zbog svega što se dešavalo na imanju u Lisoviću, piše Alo…. 

 

Međutim, nakon što je pozvonio i suprugi rekao da je on, ona nije mogla da sakrije radost.

 

“Pa gde si bre ti”, uzviknula je Ivana i bacila mu se u zagrljaj. … 

 

Obostrani zagrljaj i poljupci govorili su više od reči koliko su se supružnici uželeli jedno drugog. Njihov smeh odzvanjao je hodnikom dok su zatvarali vrata doma u kojem su ih čekali ćerkica i Ivanina majka, koja je sve vreme bila uz njih do Kristijanovog povratka…. 

 

Međutim, nije sve išlo baš po loju, kada su se vrata na njihovom stanu zatvorila… … 

 

“Kada joj se sve lepo objasni, ona sve razume. Ma moja Ivana je ko opatica. Dok sam bio u rijalitijunije želela iz kuće na ulicu da izlazi. Kaže: “Šta ću ja napolju, kad ti nisi pored mene”. Taj prvi razgovor je bio malo neprijatan, satima sam morao da joj objašnjavam da je nikada ne bih izdao zbog prolaznog seksa. Sada se smirila, ona mene nikada neće ostaviti, ali pregovori su još u toku”, zaključio je Kristijan…. 

 

Inače, Kristijan je na majici nosio natpis koji je verovatno upućen Lepomiru Bakiću, a glasi: … 

 

“Ti si propali policajac, a ja sam bivši kriminalac. U tome je razlika.” .

alo

Komentari

komentara