Magazin

KADA IZAĐE ČEKA GA PAKAO – Kristijan Golubović zbog „Farme“ na robiji još 15 godina?!

Napisao admin

Farmer Krisijan Golubović jučer je ponovo izveden iz rijalitija kako bi bio saslušan u policijskoj stanici Barajevo, gdje je pokrenut krivični postupak protiv njega. On će pred zakonom morati da odgovara jer je razbio nos Jeleni Milošević, i prijetio Maji Nikolić, Tamari Đurić, Lepomiru Bakiću i Radetu Laziću. Zbog svega ovoga on bi narednu deceniju i po mogao da provede u zatvoru.


Kako saznajemo, Kristijan je jučer oko podneva stigao u stanicu, gdje je odbio da priča dok ne dođe njegov advokat. Više od sat vremena Golubović je proveo na saslušanju, gdje je negirao da je nanio teške tjelesne povrede balerini, dok je prijetnje okarakterisao kao šalu zarad gledanosti.

 

– On se pravdao da nije nasilan tip i da Jeleni nije želio da polomi nos. Govorio je kako nikada ženu ne bi udario, što može da potvrdi i njegova supruga. Kao i kada je bio saslušan u svojstvu građanina, ponovio je da je prijetnje farmerima uputio iz šale kako bi digao gledanost „Pinka“ – kaže naš izvor iz policije, koji nam pojašnjava da se predmet u vezi sa Kristijanom sada vraća u tužilaštvo, gdje će se nastaviti postupak.

 

Golubovićev advokat Gvozden Grgur nam je potvrdio da je protiv njegovog klijenta pokrenut krivični postupak i da ga je na saslušanju zamenio kolega iz Beograda zbog hitnosti postupka.

 

– Mom klijentu se na teret stavlja ugrožavanje sigurnosti za četvoro učesnika rijalitija i nanošenje teških tjelesnih povreda Jeleni Milošević. On je negirao krivicu u oba slučaja. Ostaje čudno kako to da je u izvještaju Kliničkog centra Srbije, nakon što su Jelenu pregledali tamošnji ljekari, napisano da su u pitanju lake tjelesne povrede, dok je u izvještaju privatne klinike iz Novog Sada, u kojoj je obavila pregled nakon nekoliko dana, napisano da su teške tjelesne povrede. Mi ćemo nastojati da dokažemo da Kristijan nije izvršio djela za koja se tereti – kaže Grgur, čijeg su klijenta odmah po saslušanju vratili u rijaliti.

 

U nastavku postupka farmeri koji su dio predmeta, a koji su već saslušani u svojstvu građana, biće pozvani kao svjedoci. Ukoliko se dokaže da je Golubović izvršio ova dva krivična djela, prijeti mu do 15 godina zatvora, što sa preostale četiri godine, koliko već treba da odleži zbog prethodnog djela, znači da bi mogao da robija još dvije decenije.

(Alo.rs)

cure.ba

Komentari

komentara