Magazin

Farma 6 – “ŠTO TI SE OČI CAKLE KAD ME UGLEDAŠ?“ Intimni razgovor Gabrijele i Semira!

Napisao admin

Gabrijela Pejčev i Semir Džanković pomirili su se na imanju u Lisoviću. Pjevačica se u jednom trenutku rasplakala i zamjerila Semiru što nije stao u njenu odbranu kada su je napali Mića, Maja i Rade.


Dok su Gabi i Semir razgovarali, Rade je prišao i napao pjevačicu, a Lepi Mića mu se pridružio u tome. Poslije niza uvreda, Semir je odvojio Gabrijelu od ostalih. Posavjetovao ju je da “spusti loptu“ jer joj to ne priliči.

 

Nakon svađe, uslijedilo je pomirenje i iskren razgovor dvoje bivših partnera.

 

– Htjela sam da te pitam šta ti osjećaš prema meni i zašto ti se cakle oči? – upitala je Gabrijela Semira kada su se osamili na livadi.

 

Semir je potom prekrio bubicu i tiho nastavio da priča s Gabi. Iako su šaputali, ono što smo uspjeli da čujemo jeste da su bivši ljubavnici u dobrim odnosima, kao i da vrlo dobro znaju zašto su ušli na farmu te se u skladu sa svojim ambicijama i ponašaju.

 

Semir je u jednom trenutku priznao da je došao u Lisović kako bi se “oprao“ i promovisao. Gabi mu je, drugarski, skrenula pažnju da je pretjerao prije neko veče kada ju je gađao flašicom vode.

 

– Nije trebalo da me gađaš, ispao si nasilnik. Ovdje je to samo Kristijan radio. I ne dozvoli drugima da te huškaju da sam ti ja neprijatelj, šta god da se dešavalo. Ne želim da te slomim ovdje, ni da te uništim. Za ovaj šou ti si mnogo potrebniji nego Rade, zbog priče sa mnom – kazala je Gabi.

 

– Samo hoću da ti kažem da se smiriš, sa svima si u lošim odnosima. Ovdje moraš pametno da igraš, a ti nisi pametno igrala. Ja sam se oprao! Skupio sam pare, hoću da radim pjesmu, dovoljno mi je reklame. Što se mene tiče, ne moram u finale, volio bih da izađem početkom decembra – rekao je Semir.

 

ekskluziva.ba

Komentari

komentara