Magazin

Popularno imanje – Kristijanu Goluboviću će pozliti ako sazna šta se dogodilo vani: Dok je on na Farmi, njegova žena…

Napisao admin

Jelena Milošević Balerina planira da u toku sljedeće nedjelje posjeti ženu Kristijana Golubovića Ivanu.


Ona će otići u Kraljevo kako bi joj lično objasnila šta se dogodilo između nje i kriminalca koji joj je slomio nos. Glumica koja je zbog ovog incidenta napustila Farmu i odbija da se vrati u rijaliti, i pored ucjena od Pinka, povjerila se prijateljici kako želi da se suoči sa Kristijanovom suprugom.

 

Očajna Jelena

– Otkako je otišla sa Farme, Jelena je očajna. Njoj je i dalje stalo do kriminalca, ali kada je pročitala šta se sve pisalo o njoj i njemu, odmah je željela da sjedne u kola i ode u Kraljevo kod njegove žene Ivane. Ona želi da porazgovara sa njom o svemu što se dešavalo na imanju u Lisovićima. Prije svega zato što ju je Kristijan na to natjerao jer joj je stavio do znanja da se neće dobro provesti ako ga supruga bude ostavila zbog nje. Takođe, osjeća i grižu savjesti – priča Jelenina drugarica, koja je insistirala da ostane anonimna, i nastavlja:

– S obzirom na to da Jelena svakog dana odlazi kod ljekara na kontrolu zbog polomljenog nosa, ona će put Kraljeva najvjerovatnije krenuti u toku sljedeće nedjelje – nastavlja naš izvor.

 

Promijenila broj

Balerina nema podršku porodice.

 – Jelenini roditelji su protiv toga da ona odlazi kod Golubovićeve žene. Smatraju da je on taj koji ženi treba da podnosi račune, a ne da se njihova kćerka ponižava – završava Jelenina drugarica.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Balerinom. Pošto je promijenila broj, pozvali smo njene roditelje. Majka nas je saslušala, ali je spustila slušalicu. Više nisu odgovarali na naše pozive.

 

 

mreza.org

Komentari

komentara